wioluska 0 Napisano Lipiec 30, 2006 hej dziewczyny bylam u gina i powiedzial ze mam mala macice tzn w stosunku do wieku i ze moge miec problem kiedys w donoszeniu ciazy.Moze ktos ma podobny problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monikaaaa Napisano Lipiec 30, 2006 mi tez tak powiedziało już dwóch ginekologów. ale ja mam 20 lat i wątpię żeby to się zmieniło...jeden z nich to tak mnie namietnie straszyl że teraz wyczajnie zaczęłam panicznie bać się ciąży:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bassi77 Napisano Lipiec 30, 2006 odpisaałm ci w dziale o ciąży,zajrzyj tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktostam 0 Napisano Lipiec 30, 2006 nic to nie znaczy. kobiety ktore jeszcze w ciazy nie byly zawsze maja \'mniejsze\', ciekawe na jakiej podstawie stwierdzial ze twoja nie pasuje?;) usg ci robila?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wioluska 0 Napisano Lipiec 30, 2006 tak robil i dziwil sie bo ja juz bylam w ciazy w 26 tyg poronilam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktostam 0 Napisano Lipiec 30, 2006 a to pisz ze bylas.. a poronienie stwierdzone z jakiego powodu? wymazy robione? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wioluska 0 Napisano Lipiec 31, 2006 ktos tam moze delikatniej troche co ..mialam tylko badane lozysko wyszlo ze mialam pepowine dwunaczyniowa i jakas infekcje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktostam 0 Napisano Sierpień 1, 2006 soorrki ale podajesz tak skape informacje.. a oczekujesz rzeczowych odpowiedzi... o dwunaczyniowej: http://ginekologia.med.pl/forum/viewtopic.php?t=6241 a jakas infekcja to troche malo informacji, bo w sumie ja mozna podejrzewac o poronienie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach