Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolaa**

czy to normalne bo boje się że nie....

Polecane posty

Gość karolaa**

zauważyłam na swoim dekoldzie ok 10 piegów wielkości bardzo malutkiej. wyskoczyły mi w ciagu 2 dni bo wczesniej ich nie miałam:o nie są zbyt blisko siebie....nie wiem czy to od słońca... moje pytanie jedan jest inne. czy możwlie że one nie znikną tylko bedą się powiększały? bo w takim miejscu to naparwde by brzydko wygladało:(

Gość kasiax1987
ja mysle tak: jak je zaraz wybielisz (np sok z ogórka czy krem ogórkowy czy cos innego wybielającego) to wtedy znikną ale musisz uwazac jak wyjdziesz znowu na słonce (to w przypadku jesli Twoje piegi to dzieło słonca- swoją drogą nie znam innego sposobu by powstały piegi no chyba, że sztuczne). Jak nic z nimi nie zrobisz to chyba ci zostaną. Ja tak mysle.

Gość karolaa**
a czy możlwe że te małe piegi zamienią sie w duże?

Gość kasiax1987
no...mi sie wydaje, że możliwe. przynajmniej ja tak miałam na ramionach (jak sie troche poparzyłam słoncem). najpierw miałam małe a poźniej jak sie dalej opalałam to wieksze i wieksze... jak nie chcesz ich mieć to musisz rozjaśnić. Może przecieraj ogórkiem.

Gość karolaa**
kurde no własnie myślę ze to od słonca. dobrze że w sierpniu zapowiadali deszcz:P jak bardzo powiekszyły Ci się te piegi i czy jeśli nie bede tego wystawiać na głońce to mi się powiększą. to jest tak malutkie że prawie tego nie widać ale i tak mnie niepokoi bo wysypało się w tak krótkim czasie....

Gość kasiax1987
no teraz to mają niektóre średnice 3 mm ale mówie Ci ja sie poparzyłam słoncem i to chyba daltego mam takie piegi! aż miałam bąble i potem takie mi sie zrobiło. Ja myśle, że jak nie bedziesz wystawiac na słońce to sie nie powiększy. Moje np. w zimie troszke jasnieją.