Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

o jejj

jakie sa szanse? ostatni dzien plodny

Polecane posty

Wiyajcie nie znam sie za bardzo na obliczaniu metoda kalndarzykowa dni plodnych, ale spotkalam sie z opinia ze w okresie 10-18 dniu cyklu nie powinno sie uprawaiac seksu bez zabezpieczenia. Okres dostalam 12 lipca nie wiem czy dobrze obliczylam ale wypada mi jeszcze dzien plodny a wczoraj doszlo do pewnej sytuacji.. :( nie odbylismy stosunku tzn niewiele brakowalo ale powstrzymal nas brak zabezpieczenia mimo to doszlo do wytrsku i.. ehhh co tu duzo pisac. Czy jak plemniki dostaly sie do mojego wnetrza to czy musilabym miec bardzo duzego pecha zeby zajsc w ciaze czy raczej jest to dosc prawdopodobne?

Gość *emi*
owulacja wystepuje przewaznie 14 dnia przed nastepna @ dodaj po 3 dni przed owu i po owu, bo plemniki zyja w ciele kobiety ok 3 dni. a jak chcesz inaczej policzyc to tu masz linka http://kobieta.interia.pl/rodzina/zajsc_w_ciaze ale pamietaj, ze to tylko matematyka a organizm kobiety potrafi platac figle szansa/ryzyko jest

kalendarzyj do lamusa... jak nie mierzysz temperatury i nie obserwujesz sluzu to mozesz sobie liczyc do upadlego a i tak nie zgadniesz kiedy i czy w ogole mialas jajeczkowanie...

dzieki za odzew :) no wlasnie nie obserwuje nie mierze temperatury wogole nie uwazam zeby to jest skuteczna metoda tylko teraz przy takiej naglej sytuacji chcialam mniej wiecej obliczyc jaki to dzien mi przypadl.. obawiam sie czy z obserwacja szczegolowa czy bez wypadl mi plodny.. bede musiala poczekac do okresu, choc jak dostaen to i tak pewnosci nie mam bo mozna btc w ciazy i miec okres na poczatku... wrrr za glupote sie placi ale ja nie moge sobie pozwolic teraz na dziecko :( jeszcze raz dziekuje ze poswieciliscie chwilke by mi odpisac pozdrawiam

Gość lilka79
ale jak nie doszlo do wytrysku w tobie to jak masz niby zajsc w ciaze? Chyba nie wierzysz w skaczace plemniczki:)?

Gość teletubis...
ej Lilka jak to? Przeciez na naukach przedmalzenskich ucza, ze plemniczki po poscieli sobie wedruja i w dni plodne najlepiej spac oddzielnie. A poza tym przez prezerwatywy tez przechodza bo one maja pory. Najlepiej kombinezon dla kosmonautow zalozyc jesli jakis facet jest w promieniu wzroku

hihi rozbawilas mnie :D tego potrzebowalam ;) no nie doszlo we mnie moze bardziej na mnie w kazdym bardz razie nie wewnatrz a na zewnatrz mialam bielizne on w sumie tez, ale wiesz... zaczelam juz panikowac dosc plodny dzien do tego skakajace plemniczki ;) i gotowe

hmm czyli jak doszlo do tego petting\'u a moj partner koniecznie ;) chcial pozniej jeszcze skonczyc we mnie ale \"poocieral\" sie o moja pochwe araczej chcial sie \"wbić\" z tym ze bylam w bieliznie a byl to moj plodny dzien to i tak nie jest powiedziane ze moge byc w ciazy? i czy jesli okres mam dostac za niespelna 2 tyg to czy jak zrobie zaraz po miesiaczce test bedzie on wiarygodny? beda to jakies 3 tyg od tego zajscia.. czy tez moze odczekac kilka dni po okresie? nie bardzo sie orientuje z gory dzieki za odp. nie chce sie schizowac przez ten czas pozdrawiam