Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona124

jutro ide pierwszy raz na silownie i nie wiem od czego zaczac

Polecane posty

Gość ona124

chce wyrobic sobie miesnie brzucha ramion i schudnac choc 4kg od czego mam zaczac jakie cwiczenia robic

Gość racja.....
jesli pojdziesz na dobra silownie bedzie tam trener i odpowiedznio dobierze ci cwiczenia na te partie ktore chcesz cwiczyc. udzieli ci rad i wskazowek bez dodatkowych oplat. po to tam jest

Gość racja.....
i nie zapomnij sie wypróżnić, bo przy dużym wysiłku możesz popuścić ;-) ja tak miałam :classic_cool:

schudnac to schudniesz ale niekoniecznie na wadze... Miesnie waza wiecej niz tluszcz ;) Na brzuch to najlepsze sa brzuszki ;) A jeszcze jest jeden taki przyrzad do zginanaia sie w pol - tez bardzoo dobry :)

Gość racja.....
od brzuszkow sadelko przemieszcza sie na boki i brzuch chudnie ale robia sie te brzydkie tluste boczki. nie nie popuscilam bo nie chodze na silownie wstretny podszywaczu!!! :)

Gość racja.....
o i nie patrz na stan wagi bo moze sie zwiekszyc a ubrania beda na tobie wisialy. raczej to stosuj jako miare twoich postepow

Gość ona124
ok dziekuje za odp ale z tego co wiem to nie ma tam trenera a czy moge na poczatku chodzic codziennie tzn przz 5dni a potem juz mniej bo slyszalam ze codziennie to za duzo

Gość ona124
ok dziekuje za odp ale z tego co wiem to nie ma tam trenera a czy moge na poczatku chodzic codziennie tzn przz 5dni a potem juz mniej bo slyszalam ze codziennie to za duzo

Gość ja bym zaczął od podnoszenia
40 kg sztangi na rzęsach :-)

Gość trener
prawde Ci powie ...