Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hahhahhahahhha

CZUJE SIE JAK CALKOWITA GOWNIARA

Polecane posty

Gość hahhahhahahhha

widuje prawie codziennie faceta ktory mi sie strasznie podoba ..ale niestety nie mam mozliwosci go pozbnac bo on sie tylko na mnie patrzy i czasami usmiechnie:O ja bym cos zagadala ale nie bardzo moge bo wtedy jesten w opracy,,,,,,,,,,,,,,,,,i juz mnie cholera bierze bo czemu on sie tak patrzy od pół roku i nic wiecej...."? nie wiem czy ddac sobie spokoj czy co???????????poradzi ktos?

Nie czuj sie jak \"gowniara\" , bo te \"gowniary\"sa teraz bardzo odwazne i same sie pchaja do lozek! On musi byc bardzo nie smialy:o Czy on tez tam pracuje gdzie Ty?

Gość hahhahhahahhha
no tak bym zrobila gdybym milaa na to czas ale ja go nie mam :( juz nawet zaczełam wczesniej przychodzi do pracy zeby go spotkac ...ale nic.chyba sie załamie........on mi sie tak podoba jak nikt w zyciu:O:O:D

Gość hahhahhahahhha
nieee on pracuje w bórze jako radca prawny a ja obok w szlatach miejskich kasuje za wc i widuje go jak idzie do pracy oraz jak wychodzi z pracy:(

Gość hahhahhahahhha
nie pracuje ale czesto do mojej pracy

Gość hahhahhahahhha
Tylko się trochę boje co bedzie bo zawsze jak kogos poznam to pierwsze zblizenie po jakims tam czasie to robienie loda! Znajomi powiedzieli ze jakas chora jestem ze powinnam najpierw sie z nim przespac a nie zaczynac od robienia loda. Ale kiedy ja to lubie Myslicie ze faceci sadza ze jestem jakims perwersem? Przeciez oni to lubia? A moze sie myle? Moze to zbyt intymne? PROSZE POMOZCIE

Gość hahhahhahahhha
szkoda ze nie umiesz sie pozadnie podszywac chociaz bym sie posmial;a a to w ogole nie jest smieszne:P

Gość hahhahhahahhha
wiadomość o 18:39 to podszyw UWAGA!!

Gość hahhahhahahhha
podszywki na prawde nie mam dzis humoru:O ja mam 21 a on tak do 25:(

Gość .A**na
To z tym kasowaniem za WC i radcą prawnym to nie był podszyw??

Gość hahhahhahahhha
podszyw a co ty łykasz jak młody pelikan?:P ale co ja mam zagadac? to jest problem bo juz dawno bym to zrobiła:O:)

Gość hahhahhahahhha
z wc to prawda!

Gość .A**na
Po co WC koło biura?? i tak każdy odleje się w służbowej toalecie!! Zaczerń nika, bo teraz to ja zgłupiałam.

Gość hahhahhahahhha
to moze nie jest powazny temat ale po co podszywaczko piszesz takie bzury skoro nawet dobrze ci to nie wychodzi,zal mi tylko ciebie bo nie masz co robic tylko wymyslasz denne podzywy:O:O:P

Gość hahhahhahahhha
chyba nie wierzysz w jakies wc to sie podszywaja a ja sie pytam powaznie .choc wiem dobrze ze to glupie pytanie:O zaczernic nicka teraz sie nie dsa..

Gość hahhahhahahhha
wpis o 19:21 nie jest mój va z wc to prawda

Gość hahhahhahahhha
kasuje za wc i siedze w przez szaletami na krzesełku i dlatego go widuje i te wc nie jest dla adwokatów tylko publiczne

Gość hahhahhahahhha
powiem tylkom ze szkoda mi ciebie :)nie masz swojego zycia tylko podszywasz sie3 i nie masz innej zabawy ,biedactwo huj ci w dupe:):)

Gość no to nieźle
super prace masz i co tak klientów masz że nie masz czasu opuscic stanowiska pracy?? hahahah i watpie aby radca prawny chciał mieć cos wspólnego z klozet babka hahhahaha daj se spokój , lepiej wyrwij jakiegos mena z innego szaletu hahahahah

Gość no to nieźle
super prace masz i co tak klientów masz że nie masz czasu opuscic stanowiska pracy?? hahahah i watpie aby radca prawny chciał mieć cos wspólnego z klozet babka hahhahaha daj se spokój , lepiej wyrwij jakiegos mena z innego szaletu hahahahah

Gość no to nieźle