Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boenergia

macie doswiadczenia z bioenergoterapeutami?

Polecane posty

Gość boenergia

czy ktos z was byl moze kiedys u bioenergoterapeuty? czy rzeczywiscie pomagaja. znacie kogos takiego z wroclawia?

Gość boenergia
na gg ustawiam sobie opis 'na imprezie z kolegami' żeby ludzie myśleli że mam kolegów :classic_cool:

Gość boenergia
idz sobie ja pytam powaznie!!!!!!!!!

Gość lea_i
tak nowak

Gość boenergia
nowak?? mozesz powiedziec cos wiecej!!!

Gość lea_i
www.nowak.pl:) ładna nazwa podkowa lesna ulica jasminowa:)

We wrocławiu masz CTN. tel.: (071) 355 40 27. Ci nie są oszustami, pomagają. Pani na recepcji poradzi do kogo z jakim schorzeniem. Pozdrawiam

Gość boenergia
Agent J-23 ---> dziekuje bardzo za telefon do CTN :) Natia ---> wiesz ja kiedys tez bylam do tego sceptycznie nastawiona ale przekonalam sie ze to jest mozliwe - byl to jasnowidz, poslugiwal sie wahadelkiem w swoich specjalnosciach mial tez wypisane bioenegoterapeuta egzorcysta i wiele innych.

Takie male zdolnosci ma tez moja babcia... WYkrywa zyly wodne bezblednie... A jak wiadomo jest to bardzo istotne przy kupnie mieszkania/ wybudowaniu domu i rozmieszczeniu wszystkiego w srodku (zwlaszcza sypialni i lozek)

Gość cast away
Znowu temat rzeka - od dawna zajmuję tymi zagadnieniami, chociaż paradoksalnie jeszcze nie spotkałem bioterapeuty czy hipnotyzera który by wywarł na mnie jakiś wpływ... zresztą nie zależy mi na tym. Wiem że UCZCIWI przedstawiciele tego fachu faktycznie uzdrawiają, chociaż jest też sporo nawiedzonych i udziwniaczy (nie licząc zwykłych oszustów - jak w każdej branży). Warto sformułować pewne zasady - aby nie trafić na oszusta, należy szukać tych którzy mają rekomendację/członkostwo cechu lub stowarzyszenia np. BIOPOL; prawdziwy healer nigdy nie zagwarantuje wyleczenia "na pewno" i "w 100%" ani nie odradzi korzystania z usług lekarzy; jeżeli w ciągu 3-4 seansów nie ma poprawy subiektywnej lub obiektywnej (USG, EKG, Wyniki krwi), oznacza to że nie ma koherencji energetycznej z uzdrowicielem i raczej należy skorzystać z usług innego b-ty.... tyle na początek. Nowak o którym wspomnieliście to przerost formy nad treścią. CTN jest w porządku. Na razie muszę niestety kończyć.

Gość cast away
Aha - obejrzyjcie sobie witrynę bioenergo.webpark.pl. To jeszcze istniejąca strona śp. S. Abramowskiego, wybitnego i doskonale wykształconego healera z Trójmiasta, którego poglądy w tej dziedzinie traktuję jak swoje.