Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angel19

walka z soba-odchudzanie! dolacz do mnie!!!

Polecane posty

Gość angel19

postanowilam.... moze juz setny raz ... bede zdrowo i co najwazniejsze bez glupich diet dbac o swoja sylwetke.. cialo i skore :) gdy bedzie nas wiecej bedzie nam latwiej! :) o odchudzianiu naczytalam sie bardzo duzo! i mysle ze juz wiem jak to zrobic by sobie nie zaszkodzic.. -postanowilam codziennie... uprawiac jakis sport.. nie zawsze to samo bo to bez sensu... dzis rower :) -jesc 5 poslkow dziennie -rano do poludnia jest wysoko weglowodrowe produkty wieczorem te lekkie.. -kolacja do 19 - wypijac ok 2 litrow wody (lub wody z cytryna swietnie oczyszcza organizm) - ograniczyc chleb,slodycze ,fastfoody i inne swinstaw.. weliminowac raczej sie nie da odrazu :) - dbac o skore gdy sie chudnie bardzo sie obwiesza.. smarowac i masowac :) - wazyc sie raz w tygdniu nie codziennie - mozna liczyc kalorie ale nie trzeba 1000 najmniej, 1500 maksymalnie mysle ze to wszystko... no i najwazniejsze znalesc wsparcie w Was :) bo sama sobie nie poradze!!!!! waga poczatkowo 70kg... przy wzroscie 164cm... waga koncowa nie wiem ... byle dobrze wygladac! obwod brzucha w najgrubszym miejscu 96cm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( kto sie dolacza???

Gość angel19
sniadanko - papryka, kawa z mlekiem niestety nic smacznego w domu nie mam jade na zakupy... a potem wyprawa na rower :) taka dluga az starczy sil :)

witaj:) widze ze mamy podobne poglady jesli chodzi o odchudzanie. ja dzis na sniadanko zjadlam juz serek wiejski 3% z bananem i wypilam kubek zielonej herabty. a zaraz wybieram sie na maly spacerek

Gość Lusi_lu
Trzymam kciuki!! Ja jestem na diecie Weight Watchers i też mam podobne założenia - 4-5 posiłków dziennie, wliczając w to przekąski, bardzo dużo wody, do tego sport z dużych ilościach, ostatni posiłek 3 godziny przed snem, dużo owoców :) Mam dziennie do zjedzenia 20 punktów i jakoś sobie radzę, nawet parę razy udało mi się zaoszczędzić punkcik na weekendową rozpustę ;)

Gość najskuteczniejsza dieta
i jedyna dajaca efekty nazywa się MŻ-czyli miej żreć i ruszac tyłek,biegac itd.a nie siedzieć i biadolic przed kompem!

Gość angel19
pojechalam rowerem i nawet nie zauwazylam jak zrobilam 25 km .. zlecialo bardzo szybko :) i jestem zadowolona :) jutro moze rolki.. tak wlasnie mysle ze jedzenie do 19 moze byc prawie nie mowliwe u mnie jesli chodze spac o 1-2 nie wytrzymam napewno wiec chyba zmienie na to 3 godziny przed snem... aktywny tryb zycia jest o wiele lepszy niz spanie do 12 :)

Gość kola17
tez bym chciala schudnac ale chyba jednka nie mam tyle sily :( moze jakos sie skusze i zaczne z Toba od jutra

Gość angel19
Wstalam dzis rano i nie powstrzyamlam sie waga spadla o 2kg wiem ze to narazie woda z organizmu ucieka a nie tluszcz ale i tak sie ciesze :) mysle ze dam rade mam w sobie tyle sily i checi jak nigdy :)