Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filiżnka z myszką

dawno nie słyszałam tak głupiego trkstu piosenki...

Polecane posty

Gość gruba bercia
buuuehehheh yah "złoty deszcz jest the best" takie teksty to ja mogę w kiblu pisać, w przerwie między rozwiązywaniem krzyżówek:-o

albo Nelly Furtadu MAneater:O sadze,ze gdyby byl po polsu to byscie go tak nie lubili i nazwalilibyscie wiochą:>

Gruba Bercia, heheh, trafiłaś z tym kliblem :-P W niektórych środowiskach \"złoty deszcz\" ma znaczenie blisko powiązane z tym przybytkiem :-) I właśnie to mnie w tej piosence rozwala najbardziej ;-)

Gość gruba bercia
próba;-) napisałam to w 2 minuty:-D Już zasnąleś pięknie tak, niczym z bajki piekny kwiat. Patrz, wody strumień mknie i nie ma juz mnie, o nieeeee ( i tu wycie ). Tylko nie płacz mój słodki i śnij, a potem drogą swą idź i żyj. ref. tylko gwiazdy wiedzą, że kochałam, oh kochałam Cię Tylko slońce widzi jak płaczesz, oh płaczesz tak Spójrz tam, to księżyc i ja, i twa łza, oooooo łzaaaaaa tak piękna łzaaaaaaaa

Gość gruba bercia
to cos w stylu "mam juz dość tych kłamstw" ehheheheheh następny debilny tekst:-)

Gość kik*
Idę o zakład, że w tej piosence złoty deszcz jest powiązany z dewiacją seksualną (Beatę prędzej podejrzewam o urynoterapię:P). IRA - Bierz mnie Jaki kac pulsuje w głowie Przeżyłem wczoraj ostry balet Jakaś panienka drzemie obok O kurcze, ona jest naga Skąd się tu wzięła, nic nie pamiętam Znów patrzę na nią, jest całkiem niezła Otwiera oczy i słodko szepce No witaj kotku, jak Ci się spało Totalny odlot ona przytula mnie Mówi, że jestem fajny i w ogóle Ja nic znów nie wiem, czuję jej dłonie No pokaż skarbie co już umiesz Bierz mnie, będzie wspaniale Obsyp mnie złotym deszczem No dalej - bierz mnie, bo zaraz spłonę Chcę mieć Cię jeszcze raz Hej zaraz, zaraz , po co ten pośpiech Nie zawsze szybko znaczy dobrze Daj mi odetchnąć a zobaczysz Co to jest seks i co to znaczy Zaraz się dowiesz o tym, że ja Nie rzucam nigdy słów na wiatr Lecz mam tylko jedną prośbę Jeżeli możesz to proszę powiedz Bierz mnie, będzie wspaniale Obsyp mnie złotym deszczem No dalej - bierz mnie, bo zaraz spłonę Chcę mieć Cię jeszcze raz

Gość kik*
Adekwatny cytacik: "Marcin Wyszyński: Tak pół-serio: "Bierz Mnie" czarodziejów z IRA. Wzruszyłem się niegdyś, widząc jak na którymś z wielkich pikników telewizyjnych na wsi czerwone pietnastoletnie jagody falują, histerycznie przekrzykujac pana Gadowskiego w dramatycznym wyznaniu pod tytułem "obsyp mnie złotym deszczem". Szczerość wręcz do bólu. I efekt komiczny nieprzeciętny." :D

Gość FANKA GRUBEJ BERCI
ale pojechałaś, tylko opatentuj, bo może Ci beata zakosić:-)

Gość gruba bercia
te słowa uznania ośmieliły mnie i napisałam jeszcze jedna piosenkę; Zdradził mnie świat oszukałeś ty, oszukał wiatr. Jak pusta butla po winie stoję tu i siebie winię. Bo wiem, że kochałes mnie, więc co stało, co stało się? ref. nigdy nie zapomne, że w twych oczach żar czaił się. wczoraj byłem latem a dziś zegnam się ze światem. oh tak żal mi tych dni gdy mówiłeś 'kocham" mi oh zal mi, uwierz mi tak bardzo żal mi

To było nocą, gdy księżyc jasno świecił wiesz już na pewno- nie bedzie z tego dzieci Tak to bolało, choć sama nie wiesz czemu Jak to się stało,oddałaś się Rudemu ref. Straciłaś cnotę, bo co? Bo sama tego chciałaś Straciłaś cnotę i co? I już nie będziesz miała. Straciłaś cnotę, bo co? Bo on nalegał wciąż. Choć coś straciłaś, to też zyskałaś wiele, I nie żałujesz bo przecież warto było Pamiętasz dobrze jak bardzo chciałaś wiedzieć Co bedzie potem-dziś jesteś już kobietą ref. Straciłaś cnotę, bo co? Bo sama tego chciałaś Straciłaś cnotę i co? I już nie będziesz miała. Straciłaś cnotę, bo co? Bo on nalegał wciąż. Straciłaś cnotę, bo co? Bo sama tego chciałaś Straciłaś cnotę i co? I już nie będziesz miała. Straciłaś cnotę, bo co? Bo on nalegał wciąż. To było nocą, gdy księżyc jasno świecił wiesz już na pewno- nie bedzie z tego dzieci Tak to bolało, choć sama nie wiesz czemu Jak to się stało,oddałaś się Rudemu ref. Straciłaś cnotę, bo co? Bo sama tego chciałaś Straciłaś cnotę i co? I już nie będziesz miała. Straciłaś cnotę, bo co? Bo on nalegał wciąż. Straciłaś cnotę, bo co? Bo sama tego chciałaś Straciłaś cnotę i co? I już nie będziesz miała. Straciłaś cnotę, bo co? Bo on nalegał wciąż. Straciłaś cnotę... Straciłaś cnotę... Straciłaś cnotę, bo co? Bo sama tego chciałaś Straciłaś cnotę i co? I już nie będziesz miała. Straciłaś cnotę, bo co? Bo on nalegał wciąż. Straciłaś cnotę, bo co? Bo sama tego chciałaś Straciłaś cnotę i co? I już nie będziesz miała. Straciłaś cnotę, bo co? Bo on nalegał wciąż

Gość Undertaker R.I.P
co wy tam wiecie.. Stachursky-taki jestem Jeżeli możesz - to Kochaj Kochaj mnie Jeżeli możesz - to pragnij pragnij mnie Dzisiaj dla Ciebie skoczyłbym w ogień Jutro na pewno zapomnę o Tobie Jeżeli możesz - to Kochaj Kochaj mnie Jeżeli możesz - to pragnij pragnij mnie Dzisiaj dla Ciebie skoczyłbym w ogień Jutro na pewno zapomnę o Tobie Już - Taki Jestem Taki Jestem 1.TEKST ANGIELSKI Codziennie rano w lustrze patrzę w moją tępą twarz To sukces wierzcie mi, że chciało mi się znowu wstać Robota dom uczynia - ba robota dom Cholera skąd wsiąść siły, aby wreszcie przerwać to ref: Boom ci ga boom - Taki Jestem Boom ci ga boom - Taki Jestem Go go go go -Taki Jestem Go go go go -Taki Jestem Jeżeli możesz - to Kochaj Kochaj mnie Jeżeli możesz - to pragnij pragnij mnie Dzisiaj dla Ciebie skoczyłbym w ogień Jutro na pewno zapomnę o Tobie Jeżeli możesz - to Kochaj Kochaj mnie Jeżeli możesz - to pragnij pragnij mnie Dzisiaj dla Ciebie skoczyłbym w ogień Jutro na pewno zapomnę o Tobie Już - Taki Jestem Taki Jestem 2.TEKST ANGIELSKI I znów - rano w lustrze patrzę w moją tępą twarz To sukces wierzcie mi, że chciało mi się znowu wstać Robota dom uczynia - ba robota dom Cholera skąd wsiąść siły, aby wreszcie przerwać to ref: Boom ci ga boom - Taki Jestem Boom ci ga boom - Taki Jestem Go go go go -Taki Jestem Go go go go -Taki Jestem Jeżeli możesz - to Kochaj Kochaj mnie Jeżeli możesz - to pragnij pragnij mnie Dzisiaj dla Ciebie skoczyłbym w ogień Jutro na pewno zapomnę o Tobie Jeżeli możesz - to Kochaj Kochaj mnie Jeżeli możesz - to pragnij pragnij mnie Dzisiaj dla Ciebie skoczyłbym w ogień Jutro na pewno zapomnę o Tobie Już - Taki Jestem Taki Jestem Boom ci ga boom - Taki Jestem Boom ci ga boom - Taki Jestem Go go go go -Taki Jestem Go go go go -Taki Jestem Boom ci ga boom - Taki Jestem Boom ci ga boom - Taki Jestem Go go go go -Taki Jestem Go go go go -Taki Jestem TAKI JESTEM

Gość gruba bercia
hehehhehe proponuję, żeby zrobic konkurs na najlepszy text, oczywiście napisany przez Nas, całkowicie autorski;-)

Mówisz: powiedz mi, Co w nocy ci się śni Lecz ja nie przyznam się Że wciąż o tobie śnię Śnię o tobie wciąż Czaisz się jak wąż W moich snach, o tak Lecących jak spłoszony ptak Kiedy wreszcie będziesz tu I już znikniesz z mego snu Nigdy już nie dowiesz się Że o innym teraz śnię Lalalaj... lalalaj... ;-)

Gość gruba bercia
BRAWOOOOOOOOOOOOOO!!!!!! piękny:-)

Gość gruba bercia
znów ja: Wodą ugaś mnie, bo pragnę, tak pragnę Cię. Jesteś moim marzeniem, gwiazdą, słońca lśnieniem. Na plazy w Hiszpanii rzekłeś o mnie snij. myślałam wciążo oczach Twych i nocach, nocach tych... ref. tak chcę, tak chcę z Tobą być oh yeah tylko ty tak robisz mi i tacy jestesmy piękni ooooooo tacy piekni

napinacz... Nienormalnie, genialne, wprost bajecznie, kapitalne jest w Tobie cos (cos) jest w Tobie cos przyciąga mnie ta moc jest w Tobie cos (cos) jest w Tobie cos przyciąga mnie ta moc Niemożliwie, instynktowne, jest cudownie (jest cudownie) Każdy się napina przy dziewczynach... Idealnie, hormonalne, nierealnie, realne, przypuszczalnie to moja wina, wszystko się kończy zamiast zaczynać... Każdy się napina przy dziewczynach... I can’t get no!!! I can’t get no

Hehe :-D Już nie wiem, czyje teksty lepsze, te \"słynne\" czy nasze :-P Bercia, dzięki, Twoje teksty też są super, może rozkręcimy jakiś biznesik? ;-) Twe oczy świeciły jak gwiazdy, o miła Z koleżankami tutaj przybyłaś I kiedy tylko ciebie ujrzałem To już wiedziałem, to już wiedziałem Moją będziesz, moją będziesz Ze mną zawsze, ze mną wszędzie Uciec ci już nie pozwolę Dzielić będziemy swą dolę Uśmiechnęłaś się do mnie tak czule Aż poczułem nerwobóle W bólu już świata nie widziałem I już wiedziałem, już wiedziałem Ref. Śmiej się zawsze do mnie, ma miła Serce me uśmiechem swym zdobyłaś Jesteś moją duszą, jesteś moim ciałem Od kiedy tylko cię pocałowałem Ref. :-D

Gość sophialoren
hahaha dawajcie dalej .....

Kiedyś naściemniałam znajomemu z neta, że jestem poetką, i musiałam naprędce ułożyć parę wierszy :-) Ale były na trochę wyższym poziomie... :-P

Gość gruba bercia
ale mam wenę: W Puerto Rico dałeś mi to, chciałam Ci tez dać, ale ty wolałeś grać. Oszukana, oh tak bardzo zła do swego pokoju szłam i spiewałam wciąż od nowa odrzucenia smutne słowa ref. nie, nie, nie, nie, o nieeeee wróć i weź w ramiona mnie jest czas na sen, jest czas na sex więc usłysz słowa, zrozum tekst. nie, nie, nie, nie, o nieeee teraz sama w zimna noc spię i tylko księżyc o ty wie ze sama, sama śpię.

Gość gruba bercia
zauwazcie ile w tym uczucia, opisuje tu swoje przeżycia, jestem bardzo związana z tymi tekstami;-)

to moje...:P (imiona mych kolezanek) Bo Ola ma wielkiego pindola A marta grzechu jest warta A ika na kijku sobie bryka A Ada robi striptiz dla sąsiada Bo PAulina z klanu MAciusiem sie wspina po wyżynach :classic_cool:

Było tak pięknie, było tak słodko Ty nazywałeś mnie swą stokrotką I wtedy mnie w sobie rozkochałeś Lecz tak kłamałeś, o tak, kłamałeś Ref. Kochać już nigdy nikogo nie będę To twoja wina, to twoja wina Jak głaz nieczuła już zawsze będę Ja, twa dziewczyna, już nie twa dziewczyna Z inną poszedłeś dziś nad wodę Ty poleciałeś na jej urodę! Lecz ją jak mnie samą zostawisz, I znów następną się zabawisz Ref. Dobra, idę poczytać coś mądrego bo czuję się odmóżdżona :-D Mam nadzieję, że ktoś jeszcze coś wytworzy :-P

i 2 inne La lalala pszczolka maja,lata sobie lata sobie i jajka se przygniata LAAAAAAa jaki piękny poranek, dzis walnelam sobie w dzbanek boliiii mnie glowaaaa i dupy polowaaaaa

więc podążaj za nimi ślepo tak niech wiedzą że ufasz im ślepo jak jeszcze nigdy nikt oddaj im swą duszę całą oddaj im swój majątek oddaj im swe myśli odaj im swoje ciało oddaj im wszystko co masz i tak staniesz się nikim :P