Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdfdfdfdfdfd

czy moglam sie zakochac na necie?

Polecane posty

Gość fdfdfdfdfdfd

nie spotakalam go jezszcze, mamy sie spotkac jutro jak dotad rozmawialismy tylko emailami i przez telefon... nie moge go sobie wybic jakos z glowy i uwielbiam jego glos... czy to dobry znak, czy kiedys to kogos spotkalo a potem aktualne spotkanie bylo rozczarowaniem?

Zauroczyć tak. Ale zakochać..?.. Nie sądzę. Powodzenia, takie spotkania to czysty hazard ;)

MOglas sie zakochac w necie. Teraz real zweeryfikuje to uczucie. Rozczarowanie jest mozliwe. Po prostu na nic sie nie nastawiaj ;)

Gość fdfdfdfdfdfd
nie moge przestac o nim myslec... skad to sie bierze?

z fascynacji drugim czlowiekiem jesteś nim zauroczona a real pokaże w którą stronę to zauroczenie pójdzie czy w tronę ❤️ czy w drugą

Gość Slodkie Zycie
Daj nam jutro, albo pojutrze znac, jak poszlo!! Powodzenia🖐️

Spotkaj się z nim jak najszybciej to Ci przejdzie lub rzeczywiscie coś z tego będzie, życzę powodzenia :)

Gość 112233445566
a nie jest przypadkiem prawnikiem, który pisze sms-y do rana i ma naprawdę piękny, jak sie potem okazuje tylko ...głos....Uciekaj dziweczyno, bo cie pogoni jego żona, albo całkiem spora grupa porzuconych "telefoniczno - netowych" kochanek...

Gość surykatka1973
Opowiem Ci historię. Nie chcę Cię pouczac, czy cokolwiek odradzać, po prostu jest to historia, bardzo świeża, z mojego życia. Poznałam w internecie wspaniałego mężczyznę.Wspólne zainteresowania, podobne poczucie humoru, długie rozmowy na gg, potem skype, potem spotkanie, jedno drugie... Trochę chyba się zakochałam, aż do momentu, kiedy będąc w górach spotkałam go na szlaku z jakąś dziewczyną i nie zachowywali się jak brat z siostrą. No cóż, nic mi nie obiecywał, nic oczywiśćie nie było między nami, a mi serce pękło... Życzę Ci powodzenia mimo wszystko.

Gość 112233445566
to wyżej to ytez pewnie on!!!

Gość Truddy
ja tam jestem w zwiazku od ponad roku z facetem z netu. po 3 miesiacach zamieszkalismy razem, bo mieszkalismy zbyt daleko zeby dojezdzac co jakis czas. i super!!