Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elfri

Najładniejsze bikini

Polecane posty

Gość Elfri

Hej dziewczynki powiedzcie mi , doradzcie jaki kostium jest ładniejszy i modniejszy(dół-taki z troczkami czy spodenki, góra-wydaje mi się że wiązana), bo wyjeżdżam i zamierzam kupić nowy kostium.

Nie wiem, ale chyba modny jest w bikini usztywniany stanik, słyszałam, ze modne jest również, żeby góra była np. niebieska w paski, a dół niebieski w kropki... ale nie wiem, moim zdaniem, to nie wygląda \"fajnie\"...

Gość tylko i wyłącznie
skape majteczki - najlepiej zawizywane po bokach paseczki - żadne obudowane gacie typu bokserki czy spodenki - niepraktyczne zupełnie przy opalaniu!staraj sie aby majtki nie były za bardzo obudowane na pupie. góra - żadnych usztywnianych miseczek! no chyba ze masz mikrusowe piersi, ale najlepszy również skapy staniczek, miseczki mieciutkie ( nie usztywniane) , oczywiście wiązany.

Gość Elfri
Hmm... no dzięki za rady, mi też się podobają takie nieusztywniane więc chyba taki kupię, a dół po bokach wiązany, bokserki żeczywiście mogą się nie sprawdzić :)

Gość Elfri
no tak rzeczywiście poprawiam

Gość tylko i wyłącznie
po prostu wybierz bikini które jak najmniej zakrywa - wiecej sie opalisz. ja wychodziłam własnie z takiego założenia. majtki to miałam nawet stringi ( pewnie wiekszosc tu zaraz zacznie sie oburzac) ale nie paradowalam w nich po plazy a po prostu byłby wygodnie przy opalaniu. a obok mnie dziewczyny, baa ludzie opalali sie nawet nago ( choc to nie była plaza dla nagusów hehe). miłego wypoczynku.

Gość Nago nago
super w Chałpach :D