Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moon

Suszarka jonowa. Czy jest lepsza od tradycyjnej?

Polecane posty

Słyszałam, że wygładza włosy i nie powoduje puszenia. Warto kupić?

Gość Ja mam taka suszarke.
Z renomowanej firmy. Wlosy sa szybciej wysuszone po myciu. Nie elektryzuja sie, nie rozdwajaja koncowki. Sa bardziej puszyste.:)

Gość mam suszarke jonowa
philipsa i nie widze zadnej roznicy :) tylko miga ci takie fioletowe swiatelko, taki tam bajer

No ja mam suszarke jonizujaca /tak sie ta moja nazywa/ z innej firmy i jestem bardzo zadowolona.

Acha. U mnie nie migaja zadne swiatelka. Z wygladu jak kazda suszarka.

włosy bardziej się puszą??? bo moje włosy są właśnie takie puszące, odstają na wszystkie strony i chciałabym jakoś je wygładzić, wiec podejrzewam, że nie będzie to dobra suszarka dla mnie

Gość chefta
100 razy lepsza mam dlugie wlosy i dzieki niej juz sie nie elektryzuja,ladnie ukladaja i maja ladny, zdrowy polyska -jestem nia zachwycona a stara juz dawno wyrzucilam

Gość chefta
bynajmniej sie nie pusza ( moje tez zawsze odstawaly:/ )Ja mam firmy Grundig

a jakie firmy produkują takie suszarki i w jakiej cenie można kupić?

Gość tia_maria
Wlasnie sobie kupilam taka, bo moja stara juz padla :) Różnica jest przede wszystkim w szybkości suszenia (jonowa suszy wyraźnie szybciej), włosy rzeczywiście sie nie elektryzuja i co najwazniejsze, od razu zauwazylam, ze sie mniej przetluszczaja - sa za to bardziej lekkie i mile w dotyku, jak po dobrej odzywce. Mam tylko jeden maly problem: ja zawsze uzywalam suszarko-lokowki, ktora mi lekko zawijala wlosy do wewnatrz. W tej nowej tez jest taka koncowka, ale musze powiedziec, ze akurat podkreca sie nia gorzej - po prostu wlosy nie przylegaja dobrze do koncowki lokowko-szczotki i sa odwiewane na zewnatrz (to chyba efekt tych ujemnych jonow), wiec musze je przytrzymywać reka jak chce troche podkrecic. W efekcie, pomimo, ze wlosy sa szybciej suche, musze spedzic nieco wiecej czasu na ich ukladanie, wiec to sie wyrownuje. Ale gdy mi sie juz uda je ulozyc, to fryzura trzyma sie o wiele dluzej, nawet bez utrwalenia. Nie wiem, moze to jest kwestia ceny, bo ja sobie kupilam taka naprawde tania w Tesco (za 79.99 zl firmy MPM). W sumie mozna sie przyzwyczaic, a kondycja moich wlosow jest mimo wszystko lepsza :) .

o, fajny temat :) tez nosze sie z zamiarem kupna takiej suszarki, ale kompletnie sie na tym nie znam. fajnie gdybyscie podawaly z jakich macie firm no i na co zwracac uwage itp.