Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JaaDźKa

pożądanie bez miłości

Polecane posty

Gość JaaDźKa

czy było kiedyś tak, że pożądaliście, ale nie kochaliście tej osoby ?

Gość mój facet mnie pożąda ale nie
kocha :(

ze mna było tak,że...byłam z facetem dwa miesiące. Kilka dni temy zerwalismy. Pałalismy do siebie niezwykła namiętnościa, i to zaowocowało seksem (dobrym). Ja to robiłam z uczuciem, przekazywałam je z kazda chwila. Jak sie okazało dwa dnio temu, ja kochałam on nie... Uwielbia mnie, ale brnie w dalsze uczucia. Powiem tyle,ze dobrze jesli miedzy kochankami jest miłosc. Ona stanowi go bardziej szlachetnym i wiecej wartym. W moim przypadku, było to czasem po prostu schematyczne i oczywiste... To jest beznadziejne. Dlatego wlaczcie o miłosc w pożadaniu! Choc dla mnie to wszytsko wiele znaczyło, dla niego znacznie mniej. Pojedyncze numerki tez maja swoj urok :-D ale z czasem stajesz sie zniewolona i ubozsza emocjonalnie. Pozdrawiam:-)

Gość Madziuleczka*
ja nawet jak ktos mi sie podoba i mysle ze chce to potem okazuje sie hujowo,to nie to samo co jak sie kogos kocha, wtedy samo to ze jest blisko ktos taki juz mi daje o wiele wiecej przyjemnosci niz ktos inny

Gość gość
no wlasnie, mnie moj były facet hmm, nie wiem jak to opisać, nie wie co do mnie czuje, wie jednak ,ze mnie pożąda :(