Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto mi pomoze

tytuły tytuły komedii romantycznych lub filmów na ktorych mozna popłakac

Polecane posty

Gość mona_mona_mona
siemka:) Ja polecam "Szansa na sukces" (z Hilary Duff i Olivierem James) ,Sweet november , Uwierz w miłość ... Płakałam na tych fimach wiele razy... Naprawde polecam :)

Gość Karosia
ja polecam " Szkołe Uczuć" " Szanse na sukces" "Szkoła uwodzenia" ... no to na tyle jka coś mi sie przypomni to dopisze ;))

Gość Ona-
" Historia kopciuszka" oglądałam 3 razy jest super!! " szkoła uczuć" " Piżama party" " szansa na sukces" super film!!

Gość angelesss
ja polecam (jeśli nie ogladałaś/łeś) kultowy "Titanic". zawsze się tak popłaczę, że szkoda mówić

Gość aaaaaaaaaaaaaaa
hotel ruanda

Gość malowany welon
nawet moja siostra się popłakała, a ona nigdy nie płacze

Podpisuje sie pod Listem w butelce, dorzucam Bez granic, Moulin rouge, Stalowe Magnolie, Czułe słówka. Wzrusza mnie To właśnie miłość, rycze na Mieście Aniołów. Z komedii romantycznych polecam jeszcze Ciasteczko, Lepiej późno niż poźniej, Facet z ogłoszenia, Pod słońcem Toskanii, Hitcha, A właśnie że tak, Jak stracić chłopaka w 10 dni, Pretty Woman, Pretty Man, Prosto w serce, 2 tygodnie na miłość ...skleroza nie pozwala pisać mi dalej, choć coś tam jeszcze zostało ;)

Gość romka16
hmmm gdzie mozna odejrzec w internecie komedie romantyczne ....mnie fascynuja wszystkie gdyz jestem komediiomaniakiem a najbardziej mi sie podoba "tylko mnie kochaj "i inne ......I like komedie

Gość agahdxdgv
szansa na sukces super film

Gość życie to motto dla kazdegio na
tego filmu nic nie przebije po ogladnieciu widac jakie jest zycie i rzeczywistosć mozna przez te filmy zrozumiec wiele i wiele ludzi i sie zmienić to ,,czasem słońce czasem deszcz,, i ,,gdyby nie było jutra,, zrozumcie to jest życie

Gość Poecaaam
"Amelię" :)

Gość Bianco84
No witam.Jest kilkanascie super filmików.:)Ja uwielbiam Pretty woman:)ale jeszcze dirty dancing 1,2 ; mężczyzna do wynajęcia, zakochana złośnica, jak w niebie, step up, igraszki losu, ostroznie z dziewczynami, powiedz tak:) , pozew o miłośc, wieczny student(mega komedia i troche romantyzmu).i wiele innych.pozdrawiam

Gość Gocha123123123
EEEEEjjjjj... Jeśli chcecie naprawdę popłakać to polecam \"Gdyby jutra nie było\" Ryczałam jak bóbr -- >> Najlepiej ogląda sie z przyjaciółkami ;) - Pewna dziewczyna od śmierci swojego ojca nie usmiecha sie i jest cały czas smutna, a u niej w domu nie ma głowy rodziny i nie ma kto zaprowadzić porządku. Jej ojciec popełnił samobójstwo i jego matka obwinia o to swoją synową. Przyjeżdża do domu obok chłopak bardzo wesoły i pogodny pomaga tej rodzinie w probklemach i sprawia że dziewczyna się zaczyna uśmiechać i cieszyć życiem, ona się w nim zakochuje ale o czymś nie wie!!! Dalej nie powiem bo nie będzie efektu ;DD miłego płakania. Podałam swój e-meil także jeśli obejżałyście ten film możecie mi napisać czy sie podobał ;))

Gość zwatpilam juz
podpisuje sie pod wiekszoscia podanych tytulow, najbardziej plakalam nad sweet november i miescie aniolow. kiedys ogladam tez film pod tytulem "wpadka". warto obejrzec i poplakac. troche komedii i troche moze nie dramatu ale smutnych momentow, wartych poplakania tak poza komediami dodam, ze ryczalam rowniez na gladiatorze i braveharcie pozegnaniu z afryka, bodyguardzie, men on fire , na domu latajacych sztyletow i unleashed (niektorzy mowia o nim jako danny the dog) a tak na marginesie mozecie mi powiedziec jak brzmi angielski tytul filmu "gdyby nie bylo jutra"?

Gość xczachaxx
rzeczywiscie "gdy by jutra nie było " jest dla tych co lubia plakac

Gość Paulineeaaa
Bardzo polecam "Jestem Sam" .

Gość HL
Zielona Mila

Gość mdzia*
obejzyj sobie Bridges of Madison County jeszcze w zyciu nie ryczalam tak na zadnym filmie =] pozdrawiam

Gość filmowiec
L I S T W B U T E L C E ! ! !

Gość milenkAAA
-dogonić marzenia -Dziedziczki -moja wielka wciekła rodzina -ona to on -chlopak do wynajecia -idealny facet -wpadka - Dziewczyny z drużyny 4 -córka prezydenta = a własnie ze tak -szkola uczuć -uwierz w miłość -step up - wygraj randkę -honey

hejka a nie moglibyscie mi jakis przeslac bo ja uwielbiam komedie romantyczne a nie umiem sciagac, a jak mi sie cos sciagnie na e-mule to mi nie odtwarza, nie wiem czemu:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Gość salvame por favor
Usłane Różami Francuski Pocałunek i nieśmiertelna Pretty Woman :D

Gość salvame por favor
mnie wzruszył też film co Gryzie Gilberta Grape'a

Gość marianekA
Mnie wzrusza zawsze ostatnia scena fllmu " Za Horyzontem", za każdym razem jak ogladam nie mogę powstrzymać się od łez. Choć oglądałem wiele, wiele razy zawsze jest tak samo.

Gość dzemol
super jest ' o czym marzą dziewczyny' super :-(((((

Gość OluSiiiaa_xDD
Najlepsze KomeDiie Jakie Oglądałam To : - Eurotrip - Sex ist zero - American Pie { Wszystkie Częsci } - Chłopaki na Ibizie - Super Zioło - Koszmarny Kurort - Jak w Tropikach Fajne Filmiiki PoleCaaam ; )))) .

Gość sszpila
MĘSKIE SPYTKI To nie są wymyślone kawały o facetach ! To nie są kawały o blondasach ! To są REALNE TEKSTY męskiej części świata ! xDDD ..dla BRECHTU !!! i ku przestrodze... http://www.sendspace.pl/file/4gu50dCa/