Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grzecznie pytam

co napisac na kartce?

Polecane posty

Gość grzecznie pytam

chcialabym dać kartkę facetowi, ale nie wiem co napisac..Coś takiego dłuższego, jakiś wiersz..To ktoś b. mi bliski. Pomózcie:)

a jakiego rodzaju to ma być kartka..?? Tu masz ładny wierszyk: Gdy bezsennie leżę nocą Puszczam wodze swej fantazji – marzę, że gdy jesteś blisko Lekceważę kurtuazję I nie wzrokiem Cię rozbieram A dotykiem, Że nie słowem Cię czaruję A językiem... Pewnie się nie nadaje..ale fajniusi nie sądzisz?:):)

Gość fajniusi

Gość grzecznie pytam
taka kartka bez okazji, bo spotkamy się wkrotce i chcę, zeby miał taką pamiątkę.. a wierszyk calkiem całkiem..ale zbyt odważny:)

Gość obszczymuuurek
jak bardzo bliski , to może cos od siebie nie lubię dostawac od bliskich osób przerżnietych skąds wierszyków - najbardziej cenie , jak napisząmi pare zwyczajnych słów , ale autentycznych , z serca zastanów się , co mu chcesz powiedzieć , najprostsze rozwiazanie

Gość grzecznie pytam
myślałam o tym, ale jakoś nic mi nie przychodzi do głowy..yyy..:o

Popieram obszczymurka:) Takie coś od siebie jest najmilsze, ale wiem jak czasem trudno coś takiego napisać, szczególnie jeśli wiemy, że przeczyta to osoba na której nam zależy..:) Tu masz jeszcze jeden wierszyk:):) Czasem wcale nie tęsknię, bywam samolubna w inną stronę spoglądam niż Ty wzrok kierujesz mimo, iż Cię uwielbiam, sama też żyć umiem nie dzieląc Twojej wiary w anioły i cuda czasem wcale nie tęsknię, nie budzę się w nocy z wyrzutami sumienia i nie śnię o Tobie a bez Ciebie przy boku wcale nie jest chłodniej i nie muszę bez przerwy patrzeć w Twoje oczy czasem wcale nie tęsknię, choć czynisz świat lepszym, likwidujesz tę pustkę, która mnie zatruwa nie widząc Cię codziennie, potrafię Ci ufać lecz nie widząc codziennie, zaczynam... tak, tęsknić.

Gość grzecznie pytam
oo, nawqet niezły..musze go tylko trochę spreparowac i bedzie fest:) a moze cos jeszcze ktoś podpowie? Mam pustkę w mózgownicy..

Gość grzecznie pytam
Może jesczze jakieś pomysly? Bo nie wiem sama co napisać..ten wierszyk jest ok,a le ta tęsknotra..moze sobie coś pomyśleć..oj..

Gość obszczymuuurek
to może raczej poszukaj sobie jakichś sentencji , bo taki wierszyk - trudno znaleźć taki , żeby dokładnie oddawał twój stan - albo będzie za cieply , albo za chłodny , albo przesadzony , albo za bardzo nabzdyczony

Gość grzecznie pytam
no właśnie szukam i nic.. yyy a adresu nie musze pisać, bo dam kartkę osobiście.

Gość grzecznie pytam
nic nie moge znaleźć...nie znacie niczego, co mozna umieścićź na kartce?