Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już studentka

doradźcie

Polecane posty

Gość już studentka

Otóż dostałam się na studia na uniwersytet i na politechnikę (kierunek matematyka) i zupełnie nie wiem gdzie mam pójść. Nie spodziewałam się, że i tu i tu się dostanę. Może ktoś z Was stał przed takim wyborem, albo powiedzcie co na moim miejscu byście wybrali?

Gość studentka.20.
cześć;) ja studiuje na PW. co prawda nie matmę ,lecz inż. środowiska,ale również z matmą mam do czynienia ;)

Gość już studentka
cześć :) gdybyś miała do wyboru kierunek studiów ścisłych to wybrałabyś uniwersytet czy politechnikę?

Gość polibudę zdecydowanie

Gość już studentka
wiem, że muszę sama zdecydować ale zupełnie nie potrafię zrobić sobie listy za i przeciw.

Gość studentka.20.
wiesz.. polibuda to polibuda ;) w rankingach pracodawcy dają nam 100% zaufania -kwalifikacji, żadnej innej uczelni nie dano 100%. poza tym skoro wybrałas matmę to nad czym tu się zastanawiać? polibuda i już ;)

Gość studentka.20.
cześć taka jedna...jedyna ;) masz cos do poprawki , bo widze ze to samo studiujemy :) macie juz plan na przyszły sem? bo my jeszcze nie :/

Gość mysle tez ze ....
to ciekawy dylemat... najlepiej miec znajomych i tu i tu :) uniwerek to raczej teoria a polibuda to moze bardziej praktyczna matematyka ale nie wiem nic o Twojej konkretnej sytuacji :) zycze dobrego wyboru

Gość studentka.20.
do już studentka wzięlam za oczywiste ze dostałaś sie na poli w wawie i na uniwersytet warszawski. mam nadzieje ze sie nie pomyliłam ;) o tych 100% to mowiłam w związku z politechniką warszawską ;)

Gość już studentka
-->mysle tez ze .... moja sytuacja wydaje się prosta na pozór. włąściwie to skłaniałam się ku uniwersytetowi (bo może tam łatwiej?) ale teraz chyba zmienię zdanie. na podjęcie decyzji jeszcze tydzień mam.

Gość już studentka
nie jestem z wawy ale ze Śląska :)

Gość studentka.20.
skoro ze śląska to że tak m\powiem.."nie znam się" na tamtejszych uczelniach. jednak nadal radze wybrac politechnikę. ;) powodzenia ! ps. mnie przyjeli na polibude do wawy i do wroca tez miałam mały dylemat pa :classic_cool:

Gość mysle tez ze ...
mimo ze ja skonczylem uniwerek /ale kierunek scisly nie matematyka hehehe/ to jednak polibuda jest OK i mysle ze bym ja wybral osobiscie bo tam sie dostaje wiedze bardziej praktyczna.... ale masz troche czasu wiec mozesz zrobic wywiadzik maly ;)

Gość już studentka
wywiad zrobiłam ze znajomym, który skończył naszą politechnikę. ale chciałabym wiedzieć jak to jest na tych kierunkach ścisłych na uniwersytecie. bo tego to już mi nikt ze znajomych nie powie :|

Gość mysle tez ze ...
no ja skonczylem ochrone srodowiska hehehh / i jednak lepiej ja skonczyc na polibudzie czasem jak sie przekonalem/ wiec w kwestii matmy Ci nie pomoge ale juz Cie podziwiam na odleglosc za to ze ja rozumiesz.... :)

Gość już studentka
-->mysle tez ze ... dzięki :)

Gość kingula1234
zdecydowanie na polibudzie jest wyższy poziom aczkolwiek nie ma co ukrywać akurat na tym kierunku trzeba być zdolnym aby sie tu utrzymać