Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaxis

Co obrzydliwego robia wasze kobiety????????

Polecane posty

Gość aaxis

Bylo - co obrzydliwego robią wasi męzczyźni, a teraz piszcie, co obrzydliwego robią wasze kobiety?

Gość buhahahaah D D D
a co maja robic innego, kobiety pod tym wzgledem nie roznia sie od facetow...

Gość młoda ładna zgrabna
jem gile, śpie nieumyta, rano wstaję, nie myję się i ide do pracy, dłubie w pepku, chodzę w gaciach okresowych dwa dni....oj dużo dużo

Gość wyciskają wągry...

Gość aaxis
młoda , ładna, zgrabna - a tak jesteś s... iara? ble, nie ładnie. Co tak mało wpisów, kobiety śa gorsze? ha, ha

Gość afta
pierdzą.....

Gość chodza ploty
ze musza nawet na kibel chodzic..

Gość a ja jestem idealnnnaaa
Sikam szampanem i sram kawiorem :)

Gość a moj pierdek
pachnie jak perfumy chanel - zajebiscie nie?

Gość koleżanka mojej mamy
jest trochę obleśna , dziś puściła bąka w pustym hipermarkecie

Gość faaceet123
jedna z moich kochanek potrafiła pierdnąć w łózku i mówic "o, bączek"; a poza tym miała jakąć chorobę kobiecą bo jechało jej z cipki tak, że odechciewało się sexu; napisalem na jakimś forum o tym i poradzili, aby poszła do lekarza, a jak nie to żebym sobie znalazł inną

Gość przyjaciel mojego faceta
spytal go kiedys czy daje rade ze mna mieszkac bo on jest zalamany moj facet spytal wiec o co chodzi okazalo sie ze kobieta przyjaciela mojego faceta wieczorem w ogole sie nie myla bo wystarczylo jej poranne mycie , zebow tez nie myla wieczorem:o a w dzien dopiero po poludniu i to poznym popoludniem i to nie zawsze:o wszedzie walały sie zużyte podpaski i to zeby jeszcze byly zwinięte! to nie:otak jak wyciągala je z majtek tak je kladla i wychodzila, o podmyciu nie bylo mowy:o łóżka tz nie scielila argumentujac to faktem ze i tak je rozbebeszy wieczorem:o dla nas to byl szok, bo dziewczyna nie jakos tam specjalnie zadbana ale tez na pierwszy rzut oka nie byla brudaską:o poza tym moj facet kiedys jak mieszkal na stancji z kilkoma dziewczynami to byl zalamany bo one wrzucaly podpaski do takiego worka robiącego za kosz na smieci i z tego worka krew plynęła strumykiem:o pozniej jak juz zamieszkalismy razem przyznal mi sie ze po tej stancji cholernie bal sie zamieszkac ze mna bo myslal ze to samo bede robic:D no a ja czasem tylko zapomne wurzucic tych woreczkow ktore zdejmuje sie z tampona:) ale oboje nie tolerujemy puszczania bąkow w swojej obecnosci i bekania:o

Gość ivvela
Och, jacy Ci faceci wrażliwi i jacy esteci....he he a jak są w tzw. "męskim " towarzystwie to nic im nie przeszkadza i z wszystkiego sobie żartują, dają popisy kto głośniej beknie i bardziej smrodliwego bąka puści.....a o porządku to nawet nie wspomnę, wystarczy zobaczyć takie mieszkanie, w kórzym mieszkają sami studenci płci męskiej.... no tak ale kobitka to ma być ideał i czyścioszka by im zapewnić godziwe warunki życia....