Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miłośniczka Coca-Coli

nałogowcy Coca-Coli

Polecane posty

Gość Miłośniczka Coca-Coli

witam, czy sa tu osoby majace takie uodobanie do coca coli jak ja? wypijjace ok 2 litrow colki dziennie? boski napoj:) bez niego zycie traci smak, cecha uzaleznienia:) ale wstaje rano i otwieram sobie swieza buteleczke coca coli albo puszeczke i ten slodki syk slysze! i zpaszek mile drazni moje nozdrza! a potem to rozkoszne drapanie w gardle przy przelykaniu swiezej smakowitej colki! ktoz jeszcze mnie rozumie:)!

ja rozumiem.cola uzaleznia.probuje sie wyrwac z nalogu i mi nie idzie.co ciekawe uzaleznia zawarta w niej kofeina a np kawy nie tkne bo nie nawidze.

Gość White Pride World Wide
powypadają wam żeby,zniszczycie sobie,szkliwo,kosci wątrobe i żołądek nabijając przy tym kase żydowsko-ameykańskim korporacjom,gratuluje głupoty,strzelcie se w łeb juz dzisiaj żeby tego uniknąc i odświezyć powietrze w kraju

Gość jest za słodka
jak można pić tego aż dwa liry?:D to równowartość ok 50 łyżeczek cukru.:D

Gość Evian
Oh az 2 litry tego dziadostwa? lepiej by bylo gdybys zamienila te 2 litry na wode mineralna a Cola ma byc tylko dodatkiem. Np dzis jadac autem poczulam chec na Cole wiec se kupilam puszke i ok. ta nie zaszkodzi. Natomiast w twoim przypadku nie widze swietlanej przyszlosci :O

Gość eusebio
Ja mam to samo z piwem :-) Ach, ten syk, zapaszek i cudoooowny smak ! Ale nie wypijam codziennie dwóch litrów, bo nie mogę chodzić wiecznie narąbany :-(

Gość cola jest znakomita na
niestrawnosci i problemy żołądkowe wielu lekarzy ją poleca nawet dzieciom weterynarz powiedzial zebym dawala cole mojemu psu jak mial rozwolnienie zawsze jak pije wódke z colą to nie mam kaca na drugi dzien poza tym nic nie myje tak zabrudzonej kuchenki jak wlasnie cola:D jak wrzucimy ząbek mleczny do szklanki z colą to rozpuści się on calkowicie po 2 dobach:) cola usówa tez kamień z zębów 🖐️

Gość cola jest znakomita na
usuwa:o

Gość eusebio
Dobra jest także cola zmieszana z piwem :-) Wygląda może niezbyt klarownie, ale pyyyyyycha !

Gość na mnie działa
jak najlepszy środek na przeczyszczenie:-D

Zgadzam się, że cola działa jako środek na przeczyszczenie. A moja znajoma czyści colą płytki na tarasie ;)

Gość _Hmmmmmmmmmm_
Moze na zeby nie dziala, ale rdze swietnie zmywa.

ja na szczęście jestem uzależniona od wody mineralnej niegazowanej zywiec, jest przepyszna, co najważniejsze zdrowa i bezkaloryczna, coco coli staram sie unikac bo wiem jakie ma dziłanie na ludzki organizm - krótko móiąc nienajlepsze..

Gość oj jojojojojjjj
nie wiem czy woda ywiec jest taka zdrowa. Podobnoi ostatnio przeprowadzono niezależne badania w Niemczech i okazało się, że ma w sobie tyle bakterii, że gdyby to była woda bieżąca to zamknęliby jej dopływ...

Gość oj jojojojojjjj
Jasne. Z tym,że ja o tym w "Przekroju" czytałam.