Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ana___02

podroz a okres

Polecane posty

Gość ana___02

hej!mam ogromny problem,5 dni spoznia mi sie okres.tydzien temu przylecialm do Stanow do rodziny, podroz byla dosyc meczaca ok 9 h samolotem.mam 20 lat do tej pory mialam regularne cykle.podczas stosunku moj facet uzywa prezerwatyw.czy podroz moze byc przyczyna tego ze nie mam okresu?

Gość GothGirl
mowia ze tak, ale mi sie to nigdy nie zdazylo a bardzo duzo podruzuje

Gość i w druga stronę
ja zawsze mam opóźniony okres jeśli gdzieś podróżuję i wiąże się to ze zmianą klimatu, np. w góry albo nad morze tak że myślę że jest to bardzo perawdopodobne, do tego jeszcze mógł dojść stres związany z odróżą. Jeśli gumka wam nie pękła to czekaj spokojnie.

Gość GothGirl
tez wlasnie slyszalam ze jak sie podruzuje w inny klimat ale to jest Urban Legend

Gość ana___02
nie pekla, niby bylo wszystko ok.ale i tak boje sie strasznie. nie dosc ze jestem w zupelnie obcym miejscu, musze sie przystosowac to jeszcze ten okres.. gorzej byc nie moglo:/

Gość GothGirl
apropo podruzy i okresy, jade do san diego za miesiac i akorat ciota mi wypadla znacie jakies sposoby na zatrzymanie cioty

Gość ana___02
idz do ginekologa po tabletki, przesuniesz sobie cykl. na poczatku bedzie ciezko bo sie wszytsko rozreguluje ale juz 2 miesiac bedzie ok

Gość i w druga stronę
jeśli sie tak bardzo stresujesz to zrób sobie test, po co ci dodatkowy stres - będziesz miała pewność i spokojną głowe - a teraz zrób sobie gorącą kąpiel i spróbuj sie zreleksować - niepotrzebnym stresem tylko sobie jeszcze bardziej opóźnisz okres. Podróż do USA to duża zmiana dla organizmu, więc myślę że nie masz powodu do obaw :)

Gość GothGirl
hmmmm kup sobie test ciazowy w kazdym walgreens jest, bedziesz spokojniejsza

Gość ana___02
juz sam nie wiem moze poczekam jeszcze ze 2 dni, jak dalej nic sie nie zmieni to kupie test.

Gość GothGirl
ana nie pekaj bedzie dobrze

Gość ana___02
a najdziwniejsze jest to ze nie mam zadnych innych objawoow ciazy,czuje sie od w czoraj ok.wczesniej mialm duze problemy ze zmiana czasu.

Gość GothGirl
ja zawsze jak mam dostac okres to sie tydzien przed nim zle czuje, wszystko mnie boli i przybywam kilo na wadze bo mi sie woda w organizmie zatrzymuje

Gość ana___02
ja niby tez tak mam. a teraz nie czuje nic!zadego bolu, nawet nie wydzieram sie na ludzi.

Gość GothGirl
hmmm, mysle ze to zmiana klimatu bo jak bys byla w ciazy to bys sie dopiero fucked up czula, glowa do gory

Gość ana___02
wiesz co sama juz nie wiem.postaram sie myslec pozytywnie.dzieki za wsparcie!

Gość GothGirl
no problemo

Gość co ty GothGirl
tak walisz miedzy oczy kretynskimi haslami angielskimi??? jezyka polskiego nie znasz???

Gość GothGirl
znam, a ty co taki czepjaliski

Gość gość
Witam dziewczyny temat związany z bezpieczeństwem to az opowiem wam swoja historie.. ostatnio jechaliśmy samochodem a byłam świeżo po zakupie nowych adapterów na pas ktore miały chronić moje dzieci i mnie przed skręceniem kręgosłupa. Byliśmy w augustowie na wczasach wracając samochód z polnej drogi wyjechał nam wprost przed maskę i co? Doktorzy na badaniu obdukcyjnym do ubezpieczenia powiedzieli, że gdyby nie adaptery moja córeczka mogłaby nie żyć a w najlepszej sytuacji nie mieć władzy nad ciałem.. DLatego każdej polecam ! http://allegro.pl/adapter-pasow-dla-dzieci-i-doroslych-gratisy-i6357407914.html