Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motylek dla Pani

Motylek dla Pani

Polecane posty

Gość motylek dla Pani

Witam, Czy może ktoś mi doradzić konkretny model motylka dla mojej Pani :) o ile jest tego masa do wyboru to szukamy modelu ktory spełni kilka naszych warunków abyśmy byli z niego w pelni zadowoleni: 1) pilot bez przewodowy, można włączyć w każdym momencie i kabel się nie zaplącze jak ktoś będzie chciał włączyć czy wyłączyć no i jeśli będzie w kieszeni mojej Pani to jak sługa może po niego łapy wyciagać? a tak ma w swojej kieszni i na rozkaz Pani włączy :) np. wioząc ją do restauracji 2) mały, żeby nawet jak Pani spodnie założy aby znacząco nie odznaczał się i nie przeszkadzał w chodzeniu :) 3) musi mieć szelki. mile widziane różne tryby pracy a nie jeden jeśli ktoś może doradzic taki model będę wdzięczny i to bardzo

Gość doświadczenia
a czy ktoś ma jakieś doświadczenia z motylkami?

Gość Motylko_Znawca
Proponuję idź na łąkę z taką siatka na motyle złapiesz z pewnością coć odpowiedniego. Na pewno bezprzewodowe są różne kolory. :)

pooglądaj modele na stronkach internetowych sex-shopów (wpisz \"sex-shop\" w google), tam z pewnością znajdziecie coś dla siebie i od razu będziecie mogli zamówić.:)

Gość motylek dla Pani
do ona-bi szukaliśmy chyba wszędzie sex-shopy (normalne sklepy) te w internecie też, allegro, nawet kilka jakiś zachodnich na chybił trafił. ale nie trafiliśmy na żaden który spełniał by wszystkie warunki, więc dlatego mamy kłopot, dlatego szukamy konkretnego modelu jeśli ktoś taki widział

Gość Motylko_Znawca
a w zoologicznych a w psychiatrycznych Dużo motyli jest w tropikach to może w kolonialnych. A potem takiego motyla wsadzcie sobie do majtek :)

Gość onaona123
w katalogu Quelle wiecie o co chodzi serio serio sa powodzenia

Gość doświadczenia
marinetka a możesz napisać czemu motylki są takie genialne i coś więcej o kulkach a może mają jakieś minusy?

Szczerze mówiąc ja o bezprzewodowym nic nie słyszałam, ale w temacie nie iedzę na bieżąco;):D Sama mam i motylka i kulki....Kulki po pierwszym użyciu poszły w kąt - jakoś na mnie nie działają a bez przerwy tylko \"słyszałam\" ich brzęk i myślalam, że inni wiedzą, że je mam;) Przyjemności specjalnej nie czułam.... Za to motylek jest super i jest fantastycznym urozmaiceniem:) Model jak najbardziej przewodowy;) z tym, że przewód jest dość długi i niekłopotliwy;) jest na czymś w rodzaju majteczek i trzyma się ładnie. Polecam wszystkim paniom:D

Gość a ktoś może w skrócie
powiedziec o co chodzi z tym motylkiem? Bo z wyglądu nie bardzo wiadomo "czym się to je" :P a opisy są po holendersku zdaje się;) A ciekawa jestem, bo właśnie jestem na kupnie kulek :)

smu, :D:D:D:D..... nie wiedzialam, ze jestes zlota rybka kawiarni ;) jak kazda kobieta, musze pomarudzic ;) moglby byc troszke starszy.... i ciut ciezszy.... przeciez taki chudzielec nie bedzie w stanie uniesc mnie w powietrze 😴 szukaj innego 😴

smu, nieee.... nie podoba mi sie 😴 bez cylindra i skrzydel.... do niczego :P od razu widac, ze nie usniesie sie w powietrze:P ... poza tym, nie pasuje kolorystycznie do mojej sukienki ... i to od razu stawia go na przegranej pozycji 😴 prosze nastepnego 😴