Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona karolina

...no i co mam teraz zrobić??? proszę o radę...

Polecane posty

poradźcie mi coś... otóż mam 18 lat (czyli trzecia liceum) w pierwszej klasie, jak przyszłam do nowej szkoły zakochałam się od pierwszego wejrzenia w pewnym chłopaku (miał na imię Michał) z drugiej klasy. Naprawdę- jak go widziałam gdzieś to się kolana pode mną uginały (z resztą nadal się uginają) był niesamowicie przystojny i fajny z charakteru. Cud- miód. Ale postanowiłam nie dołączać do jego 'fanek' ponieważ miał ich spoooorooo:/ (cóż się dziwić, takie cudo...) i znalazłam sobie innego. Nie pociągał mnie fizycznie i wydawał mi się dość hmm... pospolity:/ ale cóż- nadal z nim jestem i powiedzmy że do wczoraj byłam z nim szczęśliwa, i to bardzo... bo wczoraj dowiedziałam się że Michał od mojej pierwszej klasy był we mnie zakochany, ale duma nie pozwalała mu na to aby coś w tym kierunku robić- w końcu byłam zajęta...:( teraz jak Michała widzę to mam ochotę mu się rzucić na szyję, ale z drugiej strony nie chcę urazić Kamila, mojego obecnego chłopaka. Kamil mnie zaintrygował charakterem (z wyglądu nieee) a Michał i wyglądem i charakterem. I co ja mam teraz robić??? ja dłużej tak nie potrafię się oszukiwać... kocham Michała:(:(:( ale Karola też... pomóżcie:(

Gość ooop82
Masz 18 lat a piszesz i zachowujesz sie jakbys miala 12. Dojrzej, dziewczyno!

Gość Penderecka82
Nie wierz w te bzdury! Michal gdyby byl zakochany zrobilby wszystko, zeby Cie odbic facetowi gorszemu od niego pod kazdym wzgledem...Faceci lubia rywalizowac i nie lubia latwych łupów

Najpierw piszesz, że jesteś z Kamilem, później, że nie chcesz urazić Karola...To Ty nawet imienia swojego chłopaka nie pamiętasz??W takim wypadku to ja nie widzę sensu waszego związku..:P A tak na serio, to skąd wiesz jaki ten Michał się później okaże i czy stworzycie choć w połowie taką zgraną parę jak z Twoim obecnym chłopakiem? Ale myślę, że powinnaś polecieć do Michała, bo żal mi tego Karola/Kamila...Po co masz go oszukiwać?Nie chcesz go to go zostaw i nie przeszkadzaj mu w znalezieniu sobie dziewczyny, która go będzie naprawdę kochać i doceniać:)

Gość co masz zrobić
??? Znaleźć czwartego, piątego i tak dalej, aż nie będziesz musiała nikogo pytac o zdanie, bo sama będziesz doskonale wiedziała, że to właśnie TEN

przepraszam za błąd, mój chłopak to Kamil a rozmawiam właśnie na gg z Karolem i mi się pomyliło:( jestem załamana, gdybym wiedziała że Michał na mnie leciał wcześniej to nie angażowała bym się w związek z Kamilem... a teraz go pokochałam, on się zmienił, nawet z wyglądu już całkiem całkiem... a Michał wiedział dobrze że jestem w związku z Kamilem szczęśliwa i nie chciał tego psuć... takie dziwne? od czasu kiedy się we mnie zakochał nie ma dziewczyny, bo podobno na mnie czeka...:( jak go widzę to mnie ciarki przechodzą... a na widok mojego obecnego chłopaka tak nigcy nie miałam, mimo że go kocham:(

Ja na Twoim miejscu spróbowałabym bycia z Michałem. Załóżmy, że zostałabyś z Kamilem..i co?Ciągle czułabyś, że to nie to..w końcu nie chciałoby Ci się z nim widywać..Tylko nie rób czegoś takiego, że zaczniesz kręcić z Michałem nie zrywając z Kamilem..Myślę, żę powinnaś zaryzykować, wytłumaczyć swojemu obecnemu chłopakowi jak jest, może trochę pocierpi, ale w końcu mu przejdzie:P i spróbować z tym do kogo czujesz to coś.W końcu czemu masz sobie odbierać możliwość bycia szczęśliwym?A motylki w brzuszku to piękna rzecz..:):)

...ja stopniowo poznając Kamila zakochałam się w nim i jest naprawdę cudownie... póki przypadkiem Michała nie spotkam:( Kamil traktuje mnie jak księżniczkę, troszczy się o mnie, dba, opiekuje się, i jest szaleńczo we mnie zakochany (ja w nim też) i jeśli zarwałabym z nim to byłby to dla niego cios prosto w serce... kochamy się bardzo:( (a raczej':D') sama nie wiem... planowaliśmy nasz pierwszy raz (jesteśmy ponad 1,5roku razem) i wiem że byłoby cudownie... a z Michałem to szczerze mówiąc nie wiem jakby było... może to tylko taki mój 'wybryk'... bo tak w głębi serca nie chcę rzucać Kamila...:(:(:( .. a tak sobie myślę, jakby kiedyś była sytuacja że nie byłabym już z Kamilem, to może Michał nadal by na mnie czekał?:D ale troszkę w to wątpię... w końcu już nie chodzimy do tej samej szkoły, on idzie na studia, zapomni o mnie... a jak bym Kamila rzuciła a Michał by sobie znalazł inną to byłabym sama:( mimo że pewnie Kamil by do mnie wrócił na pewno... to czułabym się wobec niego gfłupio...:(

Gość radząca
wydaje mi się że skoro Ci dobrze z Kamilem to z nim zostań... a stopniowo poznawaj Michała (np. niech zostanie Twoim przyjacielem) i dowiesz się jak to z nim jest naprawdę:D a jeśli się zakochasz na maxa w nim to go szybko zmień i po sprawie;)

Gość zatęskniona
to w końcu karola czy kamila kochasz? oprócz michała

kocham Kamila, ale jestem zauroczona Michałem...

Gość caffedelmar
sama odpowiedziałaś sobie na własne rozterki: "kocham tego, ale drugim jestem zauroczona" kochasz? to kochaj dalej.. zauroczenie przejdzie..