Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja mam 23 lata

Pomóżcie mi określić mój typ urody

Polecane posty

Gość ja mam 23 lata

Naturalny kolor włosów - ciemny blond (taki mysi) Brwi - średnio ciemne i nie gęste Oczy - piwne/brąz Opalam sie na czerwono ale szybko schodzi na brązowo Nie mam piegów Kolor skóry hmm nie ciemny ale w prównaniu z inymi osobami jestem ciemniejsza :) Myślałam, że jestem ciepłym typkiem, dobrze mi we wosach w ciepłym brązie ale jeszcze lepiej w blond pasemkach PLATYNOWYCH nie żółtych. Wiec zgłupialam :o

Gość upppppppppppppp

Gość jesteś typowym latem
nie ma wątpliwości:)

Gość jesteś typowym latem
no więc lepiej Ci w zimnych koorach, stonowanych. Jesteś zimnym typem urody, masz cerę o zimnym odcieniu.

Gość ToJeszczeJa
A naturalna złota blondynka z piwnymi oczami o jasnej cerze ze skłonnoscia do piegów opalajaca sie na czerwono? Jaki to typ?:) Bo nigdy nie moge siebie odnalezc :)

Gość ja mam 23 lata
któtko mowiac jestem brzydka jak noc listopadowa...:(

Gość qazxswedc
ToJeszczeJa >> taka sama jak u potwora z loch ness??

Gość ja mam 23 lata
TO PODSZYWKA TEN POST O 11.51 Właśnie z tą cerą nie do końca prawda - nie jest zimna - ciężko mi znależć podkład, wszystkie wypadają na mojej skórze różowo, zimno :/ muszę mieszać kolor opalony z beżowym żeby w mairę pasowało...

Gość ja mam 23 lata
najlepsza bejce robi pan Stasio ....dodaje cement , wapno i spachluje mi wszsytkie krosty i pryszcze..

Gość ja mam 23 lata
jakoś nie robi to na mnie wrażenia PODSZYWACZKO :P :P :P przynajmniej podnosisz mi temat ;)

Gość ja mam 23 lata
a teraz ide sobie cycki podnieśc bo mam na wysokości pepka.

Gość ale to złudzenie że nie masz
zimnej cery:) Jeżeli masz myszowate włosy i ciemną oprawę oczu, to masz zimną cerę, nawet jak ona jest ciemna. Zimna, nie oznacza różowej:) Oznacza, ze masz po prostu zimny odcień skóry, może być błękitnawy, jak jesteś blada, prześwitują niebieskie żyłki, cera jest jasna, beżowa. Ale i tak jest zimna:) Beż to jest również zimny kolor. Chodzi o to, że jak będziesz dobierać kosmetyki a zwłaszcza podkład w jasnej tonacji, zimnej, to skóra będzie wyglądać lepiej, będzie mnie zmęczona, wszelkie przebarwienia i cienie będą mniej widoczne, będzie naturalnie wyglądać. Mój chłopak jest typowa wiosną:) I jak czasam,i przyłożę swoją rękę do jego ręki, to widac poteężną różnicę:) Ja jestem jesienią. I czasami mi się wydaje, że to nie możliwe, że mam zimny odcień skóry, bo jestem cholernie blada... Ale jak przyłożę swoją rękę do jego, to moja wydaje się żółta, a jego błękitno-różowa. tego normalnie nie widać, dpoiero jak się porówna przykładając do siebie skóry o różnych odcieniach:) Jeżlei jesteś latem, na pewno masz zimny odcień skóry. Innej możliwości nie ma:)

Gość ale to złudzenie że nie masz
a co do podkładu- poszukaj jakiegoś beżowego albo oliwkowego. Ale w palecie marki, która ma wiele odcieni. Np. Clinique. tam na pewno coś znajdziesz:)

Gość ja mam 23 lata
dziekuję Ci :* Jqa jak porównuje swoją rękę do innych osoób - wychodzi opalona przy innych, sama nie wiem, nie umiem określić :o

Gość zima tez jest opalona
??:) Nawet jeżeli, to skóa oliwkowa jest zimna w toancji!:) J ajestm ruda, mam straszliwie jasną crę, ale jednak bardziej żółtą od innych:) Chodzi tylko o odcień, nie o kolor:)

Gość ja mam 23 lata
no właśnie najtrudniej mi określić mój ODCIEŃ skóry. Może dlatego, że bez podkładu ani rusz :o nie mam z kim się porównac, a może jest jakiś sposób na ocnienie odcienia skóry bez porównywania siez innymi ???

Gość ja mam 23 lata
acha czytałam o typie wiosna iiiiiii.... nawet się zgadza :D :D kochane jesteście!!!

Gość jak masz mysi kolor to nie
jesteś wiosną

Gość luis24
a do tego letniego typu urody jaki kolor włosów/farby pasuje? Ja mam dokładnie taki sam opis jak "ja mam 23 lata" wszystko tak samo :) i chętnie zmieniałabym kolor włosów , nie wiem na jaki :/ co byście poradziły?

Gość gora gora
a ja mam brązowe włosy (latem jaśnieją) prawie czarne brwi błękitne oczy karnacja bardzo jasna opalam się na czerwono, potem brązowieje co to za typ??