Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ulka-Krk

Jasło? Krosno?

Polecane posty

Witam! Jest może na forum ktoś z tych okolic? jak sie tam żyje, czy ciężko o pracę itd? Pozdrawiam serdecznie

Gość ewa nnnn
ja nie jestem z tych okolic. Ale w Jasle bardzo duza czasu kiedys spedzalam na wakacjach. Male miasto. Ale wokolo malownicze wsie. I piekne widoczki. Calkiem blisko Solina. Z praca chyba kiepskawo.

Hmmm fajna sprawa. A nie wiesz jak tam jest z wynajmem mieszkania? Przeglądałam oferty w necie i znalazłam tylko jedną w Krośnie :( Dzieki za odpowiedź

Gość kapuśniaczek
hej ja jestem z jasła

Gość kapuśniaczek
hmm jeśli chozi o mieszkania to są ale trzeba poszukać, bo to jednak małe miasto, ale za to ładne:)

A gdzie mogę poszukac jakiś ofert najlepiej w necie? jakie sa mniej wiecej ceny za kawalerkę? Mieszkam w Kraku ale zastanawiam sie nad przeprowadzką do Jasła (ze względu na pracę).

Gość kapuśniaczek
w necie to nie wiem, ale w anonsach i nowinach zawsze coś jest.Kawalerka to tak ok 700 zł na pewno-tyle płacił kolega jakiś czas temu, ale jak wiesz wszystko się zmienia na bierząco wiec ciężko mi napisać jakieś konkrety.W każdym razie przygotuj się na dużą zmiane bo jednak nie ma porównania między krakowem a jasłem czy krosnem pozdrawiam

Gość hello vv
ja też jestem z Jasła ,jak masz pracę w Jaśle to po co się pytasz czy latwo ja znaleźć

Dzięki wielkie! Choć te 700 zl to troche dużo jak na małe miasto, w Kraku za tyle spokojnie można coś znaleźć. Ale pewnie tam płaci sie dodatek widokowy ;) Musze sobie przekalkulować czy opłaca mi sie przenosić, co do zmian to bardzo chętnie, uwielbiam je. Zobaczę jaką kwote zaproponuje mi pracodawca ;)

Pytam bo mam dopiero propozycje pracy, a jesli już się przeniosę i coś nie wypali?

Gość kapuśniaczek
służe pomocą:)

Gość Rivka_17
Ja też mieszkam w Jaśle..i nigdzie indziej bym nie chciała :] Lubie nasze miasteczko choć w weekendy nie ma zbytnio nic do roboty ale jak ma się fajną paczkę to zaraz jakieś glupie pomysły :D ....pozdrawiam :*