Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przestraszona niunia

Mozliwa ciaza przy braniu pigulek?

Polecane posty

Otoz zaczelam miesac temu lykac pigulki i w tym czasie sie tez intensywnie odchudzalam i dzisiaj juz jest 4 dzien mojej 7 dniowej przerwy i okresu nie ma! Nie mam nawet zadnych objawow okresowych, takich jak zawsze mialam czyli pobolewanie brzucha! Mozliwe ze okres mi sie spoznia po odchudzaniu? Nie wiem co mam robic? Czy jesli okres nie nadejdzie to nie iwem czy 8 dnia moge zaczac kolejne opakowanie, bo jesli sie okaze ciaza to nie bardzo! Czy mozliwe ze dostane jeszcze okres? jest sznsa? mial tak kots? ludze sie ze moze jutro dostane, ale to juz bedzie 5 dzien!bozeeeeeee...

Gość ihaha
no jasne, ze mozesz dostać jeszcze. W ulotce jest napisane, ze okres ma wystąpić W CZASIE 7- DNIOWEJ PRZERWY. Możliwe też, ze krwawienie nie wystąpi w ogóle, bo to się często zdarza po pierwszym opakowaniu. Jeżeli nie wystąpi, to dla formalności zrób sobie test i 8 dnia zacznij kolejne opakowanie

ale w ciazy chyban ie powinnam byc, mimo mojego odchudzania? Kiedys bralam tabletki ponad 2 lata ale zrobilam sobie pol roczna przerwe i wlasnie nigdy tak nie mialam jak teraz. zawsze juz dnia dostawallam okres, stad moje obawy!!!

Gość ihahaaaaaa
jeżeli brałaś tabletki prawidłowo, nie było wymiotów, biegunek ani innych leków to ciążą nie powinnaś się obawiać

raczej bralam prawidlowo, pare razy sie spoznilam godzinke czy 2, ale boje sie wlasnie ze przez to odchudzanie cos jakos sie mogly nie wchlonac czy cos nie iwem, kurde boje sie:/

Gość ihahaaaaaa
czekaj cierpliwie na okres. pojawi się. mozesz zrobić sobie gorącą kapiel. powinna go trochę przyspieszyć

dziekuje Ci slicznie za pocieszenie. Slyszalalm ze witamina C moze przyspieszyc, jutro z rana lece do apteki. Jejku z tych nerwow to juz mnie glowa strasznie rozbolala!

Gość intensywne odchudzanie
a moze te pigułki bardzo szybko sie z organizmu wydostały?:> i wcale nie działaly na czym polega twoje intensywne odchudzanie?

Gość ihahaaaaaa
intensywne odchudzanie- wiesz dziewczyna brała kiedyś tabletki 2 lata, więc jest obeznana w tych sprawach. potrafi chyba zauważyć ostrą biegunkę, więc jej nie strasz, bo robisz to specjalnie...

zrobilam tygodniowa glodowke!wiem ze to nie jest zbyt madre...

Gość ihahaaaaaa
o kurde, no to faktycznie mądre nie było. okres moze się pojawić z tego powodu...:O

Gość ihahaaaaaa
chciałm napisać, ze moze się NIE pojawić. to bardzo prawdopodobne

moze i sie nie pojawic ale tylko zebym w ciazy nie byla!!!!!! Dodam ze mialam przez ostatni tydzien strasznie duzo nerwow i moze tez przez to!!!

Gość ihahaaaaaa
zrób test a rana. wtedy będziesz mieć pewność. gdy nie pojawi się krwawienie musisz wykluczyc ciążę zanim rozpoczniesz następne opakowanie

jejku boje sie, nadal czekam na okres z utesknieniem!!! Boje sie zrobic testu. Niby mialam jakies w nocy pobolewania brzucha ale to z nerwow chyba!

Gość Aniusia22222
nic się nie martw!!!napewno okres przyjdzie jeżeli nie dzisiaj to jutro, a jeżeli nie to napewno przez odchudzanie Ci się spóźnia!jak brałam tabletki też się bałam bo okres dostawałam w 5 czasami 4 dniu!!! teraz przestałam brać pigułki i zabezpieczamy się prezerwatywą przynajmniej wiem kiedy pęknie ;) a tak bałam się że tabletki mogą zaszkodzić dziecku!!!Głowa do góry będzie ok :)

Gość ihaha
mówię ci zrób test dla spokoju. okres moze się nie pojawić z powodu odchudzania, a gdy zrobisz test, to się uspokoisz

yeahhhhhh dostalam okres!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ihaha
to super. A ja czekam nadal... ehhh

Ty tez dostaniesz napewno niebawem:)

Gość ihaha
zawsze miałam dokładny co do godziny, a teraz nie ma... coraz bardziej się denerwuję