Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opoiie

Ile wynosi nagroda dyrektora w szkole?

Polecane posty

Gość opoiie

Ile wynosi nagroda dyrektora dla nauczyciela? Raz w roku są przyznawane, ale ile wynosi? Czy ktoś może mi powiedziec?

Gość corka nauczycielki
jak to raz w roku? ja nic takiego nie wiem... moja mama jest nauczycielem, dostaje od czasu do czasu nagrode dyr, tyle, na ile stac szkole, raz w roku to trzynastka :P

Gość opoiie
u nas jest przydzielana raz w roku i wręczana na Dniu Nauczyciela ;) Tylko nie wiem ile wynosi.

to jest nagroda uznaniowa jak nazwa wskazuje od dyr, i kazda szkoła ma swój wew. regulamin

np. można dostać raz na dwa lata, a wysokość, no cóż? Nie wiesz jak to jest? Im bliżej dyrektorskiego stołka tym większa nagroda

Gość pominięty
Ja pracuję w szkole już 10 lat a nie dostałam nagrody Dyrektora ani razu. Jak wszędzie są układy i układziki. Im bliżej Dyrektora to większa szansa, że się ją dostanie. Jeśli robi się dużo ale nie jesteśmy lizusami Dyrekcji to nic się nie dostanie. Niestety

Gość gość
pominięty pocieszyles mnie nie jestem sama wychodzi na to ze jesteśmy obibokami i nic nie robimy czasem to tak myślę właśnie zacząć robić tylko ze to nie w moim charakterze bo kocham swoją pracę