Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojjojojojoj

pomozcie, czy sa duze powody do obaw?

Polecane posty

Gość ojjojojojoj

hej, mam duuuuzy problem, mianowicie, pieściłem sie z moją partnerką, a raczej ona pieściła mnie, doprowadziła mnie do orgazmu, i niefortunnie zamiast skierowac wytrysk na bok, wszystko polecialo na jej górną część "myszki", większość poleciało na dolną część brzuszka, lecz troszkę też trafiło na łechtaczkę, szybko wytarłem to husteczką higieniczną, no i teraz nadeszła pora strachu:-] czy duża jest szansa że będzie dzidziuś?:( wiem, że strasznie głupie jest to co zrobiłem, wiem, samą karą dla mnie jest to że boje się jak nigdy niczego :( nasienie nie wpłynęło głęboko do pochwy, choć może mogło się przedostać po łechtaczce, sam nie wiem, jak myślicie, dodam, że wytarłem ją po około 1minucie.. z góry dziękuję za odpowiedzi

Gość angel.....
uważam, że szanse są znikome ( zakładam,że dziewczyna nei bierze pigułek antykoncepcyjnych) od łechtaczki do pochwy daleka droga ;)

Gość MALY PROCENT
obstawiam : NIe :)

Gość ojjojojojoj
i troche poleciało do oka i ucha ale nie wiem czy to ma jakieś znaczenie ?

Gość ojjojojojoj
bardzo zabawne:]

Gość Rihhaannaa
Nie ma sie czym martwic ;P choc te wszechwiedzace kobiety ktore siedza na tym forum za chwile zaczna cie straszyc ;P jak to tylko one potrafia ;P ze zawsze jest mozliwosc itd :) heh... lubia uprzykrzac innym zycie:)

Gość eeeerrrrrkkkkaaaaaaa
bo mozliwosc jest zawsze, ale jesli wytarles sperme dokladnie i laska sie poszla potem umys to na 99% nic z tego nie bedzie, wiec nie martw sie, badzcie dobrej mysli!! swoja droga - chyba mlody jestes, gratuluje doroslego podejscia do sprawy :)

Gość ojjojojojoj
cieszy mnie niezmiernie to, że tak myślicie:) choć boje się, bo mogło coś wpaść na wejscie do pochwy, a napewno coś spadło blisko niej :/

Gość pies na cipki
Spokom spoko nic takiego jak dziecko sie nie wydarzy na 99% ...a następnym razem celuj w ust tak jest najbespieczniej...pozdro:):D