Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helloo

okres po odstawieniu tabletek

Polecane posty

Gość helloo

moje pytanie brzmi ile moze sie spózniac \"naturalny\" okres ? skonczyłam brac tabletki 20 maja dostałam okres w tej 7 dniowej przerwie potem juz nie brałam w czerwcu dostałam okres 27 czerwca ... trwał jakies 5 dni tyle co zwykle to był mój naturalny okres a nie \"sztuczny \" teraz jest 2 sierpnia a ja nie mam okresu.. nie współzyłam o ciąze sie nie boje tylko nie wiem czy takie rozchwianie jest spowodowane tabletkami... napiszcie dziewczyny ile wam sie spózniłay wasze norm,alne naturalne okresy po odtsaiwniu tabsów. ............................... dzisiaj jest 34 dzien cyklu.. i powinnam juz dostac ... czekam...

Gość helloo
ponawiam pytanie !!!!!!!!!!!!! prosze o odpowiedzi

Gość helloo
czy ktos odpowie :( ?????

hej, odstawiłam tabsy 5 miesięcy temu. pierwszy okres - a właściwie plamienia dopstałam po 18 dniach, trwały koło 10 dni, następnie dostałam okres po 25 dniach, potem po 50 dniach - wywołany luteiną, następnie po 28 dniach - także wywołany luteiną, a 5 cykl był już bez żadnych hormonów wspomagających i dostałam okres po 30 dniach. Jak widać te pierwsze cykle po odstawieniu to istna loteria, i miałam przez to niezłe jazdy, ale wychodzi na to że chy6ba wszystko wraca do normy. Okresy po odstawieniu miałam skąpe i krótkie max 4 dni- o to tez sie bałam ale ten ostatni był już dłuższy i obfitszy no i był w względnie w terminie więc łudze się ze następne tez tak będa.

mój ginekolog powiedział mi, że po 3 miesiącach maksymalnie po tabletkach powinna pojawić sie owulacja i własny okres

Gość hello
czyli mam sie zgłosic do ginka po luteline ????? to chyba najlepsze wyjscie.... dokałdnie to nie wiem od którego momentu mam liczyc cykl w którym wziełam ostania tabletkę ???? ;/ juz nie iwem :( zaznaczam ze mój cykl zawsze trwał 35 -40 dni... moze poczekam te pare dni.. spóznia sie jakies 6 dni... miałam okres po odstawieniu czyli w tej 7dniowej przerwie .. potem dostałam 35 dniu cyklu czyli nie brałam miesciac tabsów a teraz nie mam nic buuu...

Gość aimee24
a ile brałyscie tabsy? zastanawiam sie co ile i czy należy robić przerwy w braniu?