Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elizu

Cienkie, zniszczone włosy-nastolatki.

Polecane posty

Gość Elizu

heey;p, mam problem bo moje wlosy (mam 15 lat) są zniszczone mają rozdwojone końcówki są cienkie i suche... co mam zrobić? :(:(:( poradźcie jakiś szampon odżywke :(

Gość ooooleee olee leoeoeoe
ja tez mam zniszczone włosy .. moze jakas maseczka na włosy domowa ? moze macie jakiec przepisy

Gość strzyg
końcówki obciąć (i tak końcówki trzeba podcinac co miesiac-dwa) a co do odżywki , to wszystko jedno jaka , chodzi o to , żeby włosy troche natłuścić(może wystarczy same końce) - samemu trzeba wypróbować , dla mnie dobra jest schauma

podetnij koncowki. po kazdym myciu stosuj odzywke z tej samej serii co szampon.jesli nie masz duzo pieniedzy wybierz nawet tani zestaw,ale stosuj odzywke po kazdym myciu,trzymaj ja na wlosach kilka minut ,potem porzadnie splucz. a jesli masz pieniadze to polecam jedwab do wlosow-kupisz w salonach fryzjerskich ,tam tez powiedza Ci jak go uzywac.mozesz tez kupic na allegro:-)

Gość no to teraz ja
a ja cos innego polece, zreszta przeczytalam tu na forum o tym, bo mialam straszne wlosy, a teraz wszyscy od fryzjerki do kolezanek sie zachwycaja:) otoz fantastycznie dziala nafta kosmetyczna, wpisz w wyszukiwarce kafeterii, jesli chcesz sie dowiedziec czegos wiecej. jest niedroga, w aptece jakies 5 zl, nakladasz na wlosy na 15 minut, potem trzeba kilka razy umyc, zeby wlosy nie byly tluste. ale efekt niesamowity, oczywiscie nie za pierwszym i drugim razem, ale po jakims czasie naprawde fantastyczny! i tak 2 - 3 razy w tygodniu. na koncowki to juz nie pomoze, tak jak Ci dziewczyny pisza, trzeba podciac. na koncowki uzywam specjalnego serum na koncowki avon, fajnie natluszcza je po kazdym myciu i po obcieciu rzeczywiscie juz sie nie rozdwajaja.