Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ubrana na czarno

czemu na ślub nie można się ubrać w czarna sukienkę

Polecane posty

Gość ubrana na czarno

jako gość?jestm znajoma Pana Młodego...czy ten przesąd nadal istnieje i zostane wyklęta;);)

Gość ola22222
ja tam ostatnio byłam ubrana w czarna sukienkę

Gość ubrana na czarno
;)

Gość strzyg
jest taki glupi przesad , szczególnie rozpowszechniony na prowincji , i zawsze się znajdzie ciotka , która bedzie grzmieć albo szumieć po kątach

Gość jornrujgv
ja tez tydzien temu bylam ubrana na czarno na weselu i slubie

Gość ola22222
zakładaj czarna sukienke przesadami i ciotkami sie nei przejmuj jak maja byc szczęsliwi to będą a jak nie to nie bedą --twoja sukienka nic nie pomoze

Ja byłam świadkiem w czarnej sukience. Z tego co wiem , to nie wypada isc w białej poza tym jest raczej dowolnosc. Przeraża mnie ta ogromna liczba wszelakich przesądow i mitów dotyczących ślubów i wesel.Myślałam ,że tego typu akcje przeszły juz do przeszłości.Po dłuższym pobycie na tym forum widze że w wielu domach przesądy są wciąż żywe i nawet podsycane

Gość ubrana na czarno
ślub ma być pod Warszawą za Wołominem...boje się ,że jakaś stara ciotka się do mnie przyczepi....ale z 2 strony....to chyba dotyczy rodziców i rodziny Panny Młodej, a ja nawet rodzina nie jestem tylko znajomą;)

Gość ubrana na czarno
ślub ma być pod Warszawą za Wołominem...boje się ,że jakaś stara ciotka się do mnie przyczepi....ale z 2 strony....to chyba dotyczy rodziców i rodziny Panny Młodej, a ja nawet rodzina nie jestem tylko znajomą;)

Gość ubrana na czarno
przepraszam coś mi komputer fiksuje;( Wiem,że te przesady to głupota, ale to nie mój ślub...na moim będzie dowolność;)ale nie chcę komus popsuj humoru

Gość o boże
to się zapytaj panstwa młodych-a nie nam głowę zawracasz ;-) jak im nie przeszkadza, to idz

uwielbiam czarne sukienki i zazwyczaj w takich właśnie chodziłm na wesela,niedługo mój ślub i napewno nie będe miała nic przeciwko jeśli któraś kobietka w czarnej przyjdzie.pozdrowionka!

Gość ubrana na czarno
Dzięki i pozdrawiam!!!!!

Gość czarna ponad wszystko
tez zwykle zakładałam a to małą czarna, albo zwiewna z mega dekoltem. Najważniejsze w czarnych sa dodatki, zeby rozbudzić ten kolor, a wiec złote sandałki lub ekstra czarne szpilki z jakas ozdobą, sznur ciekawej błyszczacej biżuterii, torebka z piórkami, elegancki szal, głebokie dekolty i rozciecia