Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asiula8d

Czy taka fryzurka jest fajna?

Polecane posty

Gość Asiula8d

Chciałabym sobie zrobić taką fryzurke że: Mam naturalnie włosy blond i chciałabym zrobić sobie pod spodem ciemny kolor np. czekolada albo jakiś inny ciemny. I co wy o tym sądzicie? Fajnie to wygląda?

Gość wiocha jak nic powaznie

Gość tralala..........
nie rob czegos takiego

wieś tańczy i śpiewa. Do tego zapodaj tipsy , jakieś różowe wdziako i białe kozaczki :D

Gość nie nie nie nie

Gość blondyneczkaa
ja mam czarne pod spodem i jestem bardzo zadowolona:)

Gość ja mam..
takie fryzy byly modne conajmniej 2 lata temu. teraz doszla ona na prowincje i nosza je tylko wiesniary i rozowe lachociagi

Gość blondyneczkaa
wieśniak to ten to ma tylko co jest trendy. Mi się one podobają i nie będę zmieniać bo wyszlo z mody. Nosze to co mi się podoba i w czym mi dobrze. A mieszkam w wawce i wiele dziewczyn widziałam w takich włoskach niekonieczne czarne widziałam też brazowe

Gość tralala..........
ja bym proponowala jakies ladne pasemka lub balejaz zamiast czegos takiego, ale to tylko moje zdanie:D

Gość fiubzdziu
ow my God nie przerazaj ludzi to jest okropne nie krzywdz innych bo oni beda musieli na to patrzec

Gość ryba słodkowodna
mnie się to nie podoba

Gość OBRZYDLIWA
Chyba tylko na wsi tak się farbują.....

Gość wiocha
nie wiem jak panienki mogą z siebie robić takie wiochy:O

co Wy tak do tej wsi! :D zapewniam Was, że czasami dziewczyny ze wsi są lepiej ubrane i uczesane niż te miastowe. sama jestem ze wsi, dlatego zaprzeczam jakoby polska wieś była zacofana. a śmiało mogę dodać, że panienki ze wsi częściej podążają za modą, by dorównać właśnie koleżanką z miasta. co do fryzury, to osobiście nie podoba mi się! stawiam na naturę!

Gość dla prostytutki w sam raz

Asiula ! Uważam,że taka fryzura bedzie ok jezeli kolor wezmiesz odpowiedni,proponuje jakis brązowy ,może czekoladowy ? tylko nie czarny! bo przypuszczam,że blada jesteś . i nie uwazam,że to fryzura dla \'prostytuki,wiesniaczki etc.\' moja znajoma tak ma i jest fajnie :)

Gość a ja tak mam
i podoba mi się :P pasuje mi jak żaden inny kolor :P blond wierzch a spód ciemnobrązowy :P

Gość fryzjerkaa
po warunkiem , że włosy są grube i ładnie się układają po ścieniowaniu

Gość fryzjerka
Witam. no tak racja takie motody koloryzacji byly modne dawno ale jesli tak bardzo ci sie to podoba to proponuje spod wlosow zafarbowac najasna czekolade lub rudy swietnie to wyglada no chyba ze baleyage na calej glowie oczywiscie tak aby duzo zostalo naturalnych wlosow. zycze powodzenia. jak cos czekam na mail:D pozdrawiam

Gość peteleczka18
prosze cie nie farbuj wloskow zostaw jee ...bedziesz bardziej naturalna... a taka fryzure jaka zaproponowalas to straszna wiocha ;/

Gość ciekawskaaaaa
ja tak miałam, to było modne, ale juz teraz zadne balejage i pasemka nie sa modne, więc zlikwidowalam to i mam całe blond, moze to i fajnie wygląda, gdy włosy są rozpuszczone, ale gorzej w zwiazanych, nie kazdy fajnie wygląda.... zastanów się... jak masz cheć zmień coś, będziesz wiedzieć na przyszłość, musisz uważać też, bo czasami farba sie zmywa i farbuje pozostałe!

Gość blondii
Ja też słyszałam, że pasemka nie są już modne ale czy to prawda? Mam ciemny blond i robie stale baleyage z 1 odcieniem jaśniejszym i mi się to podoba. Włosy wyglądają świeżo i jaśniej. Co o tym myślicie?