Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krab1054

BRAK OKRESU! PROSZĘ O POMOĆ!

Polecane posty

Hej dziewczyny! Mam nadzieję że znajdzie się choć jedna dziewczyna która miała taki sam problem jak ja. Otórz przez ponad rok brałam Yasmin, odstawiłam go jakieś 4 miesiące temu. Po odstawieniu tabletek okres pojawił sie prawie normalnie i przez kolejne miesiące też pojawiał sie w miare cyklicznie( 2, 3 dniowe wahania) aż do tego miesiąca:( kiedy sie już nie pojawił:( czekam juz ponad tydzień i nie wiem co robić. Dla świetego spokoju 2 dni temu zrobiłam test- w ciąży nie jestem. Ale nadal nie rozumiem jak mógł sie mój okres zgubić???!!! Czy któraś z was miała podobne przejścia?? Możecie mi coś poradzić?? Bardzo proszę...

Gość tak ja mialam
tak po odstawieniu harmonetu...... dwa, trzy krwawienia po odstawieniu byly normalnie (tzn takie jak przy tabletkach), kolejne nie wystapilo...... musialam czekac na swoj naturalny okres trzy miesiace. ale przyszedl. kolejny byl tez spozniony - ale tez sie pojawil. kolejne tez, az do dzis. mija rok, jak dopiero zaczynaja mi sie hormony regulowac po tych piep**** tabletkach... nigdy niczego bardziej nie zalowalalm, jak ich brania ;( terz mam cykl 40-45 dniowy, a przezd tabletkami mialam krotszy.... no i nie wiem do konca, jak z moja plodnoscia teraz jest....

o matko!:( to mnie teraz nastraszyłas...:( nie zdawałam sobie sprawy że tak to sie może skonczyc.... niegdy więcej nie wezme tego świństwa:(

o matko!:( to mnie teraz nastraszyłas...:( nie zdawałam sobie sprawy że tak to sie może skonczyc.... niegdy więcej nie wezme tego świństwa:(

idz do lekarza...Luteina pomaga na przyspieszenie miesiaczki mi sie spoznial 3 tygodnie, ale nie brałam tabletek, dopiero pierwsza wziełam od tego cyklu najlepsza rade co robic w takich przypadkach da Ci lekarz pozdrawiam :)

Gość przepraszamze pytam
ale na co jest Yasmin i harmonet? W jakich wypadkach sie stosuje i co to jest? Bo nie wiem

ja brałam novinette, jak odstawiałam to mam teraz też dłuższe cykle, ostatnio spóżnił mi się półtora tygodnia. Nie wiem czy nie mam znowu problemów z prolaktyną? Jak ma się jej za dużo to cykl jest wydłużony, a tabletki antykoncepcyjne podwyższają jej poziom w organizmie... no i koło się zamyka