Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska000

piersi..

Polecane posty

Gość ciekawska000

w jakim tepie rosna piersi u nastolatek? mam 16 lat i jestem plaska jak deska kiedy inne dziewczyny juz \'maja czym oddychac\' ;/ pomocy..

Gość najprawdopodobniej...
Tobie już tak zostanie:)

Gość saffi
a kiedy dostałaś pierwszą miesiączkę? jesli wcześnie to masz małe szanse aby piersi jeszcze urosly...

Gość katarzynie figurze
podobno urosly w wieku 21 lat

Gość ciekawska000
safi....jak mialam 13 lat... ej ja naprawde mam problem bo to nie jest takie mile kiedy widze siebie w lustrze...i nie jestem pustakiem czy czyms takim jak niektorzy moga sobie myslec po prostu martwie sie czy moje piersi jeszcze urosna

Gość moja
przyjaciolka ma 24 lata, i ZADNYCH piersi... nawet miseczki A:( W tym wieku to sie leczy, ale Ty masz dopiero 16, nie martw sie, na pewno urosna:)

Gość saffi
jest szansa że jeszcze urosną .... ja już niemam tej szansy niestety jestem płaska jak deska ( 29lat mam) ale to nie jest tragedia trzeba się tylko polubić :)

Gość mam 22 lata
i mi rosna

oj, ja w Twoim wieku plakalam, ze mam maly biust, ze wszystkie maja miseczki B a ja nic... ... teraz mam biust 75 E najwiekszy ze wszystkich znajomych. Ani to przyjemne, ani wygodne, bo trudno kupic odpowiednie staniki i ubrania. Biust rosl mi do 23 roku zycia (od 21). Cierpliwosci... zalezy tez, jaki biust ma Twoja Mama/Babcie. Jesli i od strony Mamy i od \\strony Taty kobiety biustem nie grzesza, to i u Ciebie moze sie sytuacja powtorzyc pozdrawiam