Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krab1054

BRAK OKRESU! PROSZĘ O POMOĆ!

Polecane posty

Ponawiam wątek ponieważ coś zablokowało mój temat, bardzo proszę dzieczyny które już sie wypowiadały by powtorzyły co napisały bo nie mogłam ich postów odczytać!A są one dla mnie bardzo ważne! Bardzo was proszę o pomoc! Hej dziewczyny! Mam nadzieję że znajdzie się chociaż jedna życzliwa dusza która mi pomoże... otórz przez ponad rok brałam Yasmin, odstawiłam go jakies 4 miesiące temu. Po odstawieniu mój okres pojawił sie normalnie potem przez 3 miesiące też pojawiał sie normalnie ( z 2,3 dniowymi wahaniami) aż do teraz...W tym miesiącu sie nie pojawił:( Zrobiłam test i w ciąży nie jestem ale okresu nie mam juz ponad tydzień:( proszę o pomoc dzieczyny które miały podobne przejścia...

Gość ja tez wrrrrrrrrrr
Jesssu byly upaly .Organizm mogl sfiksowac i tyle.Ja czekalam 2 tygodnie na okres

Któraś z was pisała o swoich przejściach po odstawieniu Harmonetu.Bardzo proszę napisz to jeszcze raz.to dla mnie cene informacje a cos zablokowało mój wątek!

do dziewczyn które wcześniej odpowiedziały na mój post: Napiszcie to jeszcze raz! PROSZE! TO BARDZO WAŻNE!