Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mozna pokochac kogos

czy po pierwszej wielkiej milosci, takiej co miala byc na cale zycie

Polecane posty

innego rownie mocno?

ale tak samo mocno, bardziej niz cokolwiek i kogookolwiek, zeby miec dreszcze caly czas, zeby ta osoba zawsze byla najwazniejsza?

Gość lalalumada
pokochasz, pokochasz...i to będzie taka miłość do której ta pierwsza się będzie mogła schować... zostanie Ci tylko sentyment do pierwszego kochanka...:) Każda miłość jest pierwsza, bo tworzysz ją na nowo i z kim innym...

Gość lalalumada
a najważniejsza to jesteś TY a nie żaden chłop! Pamiętaj o tym i nie oddawaj duszy i ciała w całości,,,zostwa coś dla siebie, nie wolno sie zatracać i uzależniać od nikogo i niczego!

ta milosc taka byla, on byl dla mnie najwazniejszy. ja dla inego tez, ale nagle przestalam. odszedl bo przestal kochac. a ja nie wyobrazam sobi ze moge pokochac kogos innego a co dopiero pokochac tak bardzo jak jego

Gość fabien
musi minąć troche czasu aby uwierzyć,że mozna pokochać inna osobę...ja w tej chwili wyleczyłam się z tej miłości...jestesmy przyjaciólmi,choć nigdy w to nie wierzyłam...mineło 4 lata jestem sama ale gotowa na nowe uczucie...takie jest życie trzeba wierzyć...

Gość djshatrtTR
ja kiedys myslalam ze nad zycie kocham,rozpadlo sie a teraz z innym kims jestem 10000000000... razy szczesliwsza:D mozna przez duze M!!!

Gość djshatrtTR
kurcze i teraz sobie przypomnialam ze kiedys tez to pytanie tu zadalam ale ten swiat dziwny i zaskakujacy

Gość kazda milosc
jest pierwsza,najgoretsza ,najlepsza:)

Można, ja też myślałam,że to niemożliwe..jeżeli Tylko się nie będziesz bronić to będą dreszcze,motylki w brzuchu i euforia a potem stabilizacja i dojrzała pełnowartościowa miłość...

Gość isabellmarie
to prawda, tylko ze jak cos raz runie truno nam uwierzyc ze znowcos bedzie, trwałe w dodatku. Ale warto wierzyc:)

Tak...trzeba samemu to zrozumieć,choć ból i rozpacz odbierają rozum na jakiś czas,co byśmy tu nie mówiły to pewnie nie uwierzysz do końca dopóki się nie przekonasz Autorko szanowna...Zyczę Ci Tego i pozdrawiam