Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cameron22

kto już się uczy do poprawki na wrzesień ?

Polecane posty

mam poprawke po 20 tym wrzesnia ,trudny egz ,baardzo sie boje ..Ale musze sie zabrac ! Ktos juz cos dziobie ? cholernie mi sie nie chce zabrac za nauke ,a musze .... piszcie jak u was ?

Gość jeszcze nie zaczelam

zaczelam ..... :o to znaczy wciaz jestem na etapie psychicznego nastawiana sie do nauki :classic_cool: ale to juz duzo :classic_cool::o

Gość tomyris
spoczko.... ja mam dwa egzminy w plecy i jeszcze prawie wszystkie wpisy do zalatwienia na poczatku wrzesnia i powoli przymierzam sie do nauki... ehh wakacje sie koncza...

hehehe ja wiem ze jak teraz sie nei wezme - a nie wezme sie - to potem gdzies tak na poczatku wrzesnia sobie nagle przypomne i znow bede sobie w brode pluc ze tak pozno :o

tomyris : a mozna wpisu dokonac we wrzesniu ,jak ma sie zaliczone normalnie w czerwcu ,tylko wpisu nie ma w indeksie ,i z jaka datą to by było .No i czy nie będzie to za pózno? Ludziska : pomózcie mi z nastawieniem ,bo ja od kilkunastu juz lat zawsze uczę sie z przekonaniem ze nie zdam - POWAGA , i okropnie rujnuje mi to psychike itd.No i róznie to bywało z tym zdawaniem ,jak myslec pozytywnie ...pocieszcie mnie ,jak to pchnąc ?

pomysl sobie ze jak nie zdasz to nic sie nei stanie ale jak zdasz to bedziesz miala spokoj :) jak tak podchodze :) tyle ze ja mam jeszcze jakies glupie szczescie :o a dokladniej wiecej szczescia niz rozumu ....

U mnie nie wchodzi w gre tylko \'wykuć-zdać-zapomnieć\' :D musze znaleźć kogoś kto mnie tego nauczy, niestety oblałam z takiego przedmiotu, u takiego powalonego wykładowcy, że nie da się tego zrozumieć :O

Gość studiujaca_jeszcze
Cameron22 ---> na ktorym jestes roku, na 1?? Bo troche a bardzo panikujesz:). Ja mam 4 egzaminy i to 4 b.ciezkie jeszcze nie zaczelam sie uczyc mam zamiar na poczatku wrzesnia. A Ty masz po 20 wiec mnostwo czasu nie ucz sie jzu teraz bo sie przemeczysz i duzo rzeczy zapomnisz. Jak sie tak martwisz zacznij nauke na poczatku wrzesnia

Gość no dokladnie
co wy tak szybko? ja tez mam egz (ale 1 termin) i 2 zaliczenia we wrzesniu ale gdzie by sie tam jeszcze uczyc????????????????? na początku wrzesnia ;)

Gość ja mam cztery poprawki
:-( i jeszcze nic :-(

Gość powiedzcie co studiujecie i z
powiedzcie co studiujecie i z jakich przedmiotow