Monia1985 0 Napisano Sierpień 2, 2006 witam! Mam pytanko gdzie mozna kupic w Bonn karte telefoniczna aby moc zdzwonic do polski ,ile to kosztuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prosze was Napisano Sierpień 2, 2006 hej ja jestem z Bonn, mój mail anulaamaj@interia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monia1985 0 Napisano Sierpień 2, 2006 dzieki juz odpisalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monia1985 0 Napisano Sierpień 4, 2006 ojjjojj nikt nie wie, a wogole gdzie mozna taka karte kupic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość desserter Napisano Sierpień 7, 2006 wystarczy jak znajdziesz jakis coll shop ... i tam kupisz karte kosztuja do 5 euro mozesz na nich rozmawiac jednorazowo do 300 minut lub wiecej .. pozdrawiam Jona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość łoj ciężki ciężki Napisano Sierpień 7, 2006 na Hauptbahnhofie, pod ziemia na dole, tam gdzie facet ma budki telefoniczne. Ceny jw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monia1985 0 Napisano Sierpień 8, 2006 dzieki wielkie!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach