Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mezatka1

nowe czerowne rozstępy!!!

Polecane posty

Gość mezatka1

Witam. wiem, że jest juz wieeeele wątków o rozstępach, ale chciałabym prosić o informacje czym najlepiej zwalczać te czerwone, nowopowstałe. Bhyba zaraz popadne w depresje, utyło mi się pare kilo i mam rozstępy! pierwszy raz w życiu! czy są one możliwe do usunięcia>?? prosze o rady

Gość upfdgdf
gg

z tego co mi wiadomo rozstepow raczej nie usuniesz mozesz je zamaskowac tzn ws,marowywac w siebie duza ilosc balsamow ioliwek pop pierwsze zeby nie bylo nastepnych i po drugie zeby staly sie jasniejsze ... az w koncu biale...... ale nie znikn a nigdy...... a jakich kremow uzywac nie wiem ..... mam male rozstepy na biodrach.... ale sie zabardzo nimi nie przejmuje..... bo i tak ich nie widac ..... a sa biale wiec nie zucaja sie w oczy zycze powodzenia...

Gość mezatka1
dzieki. chyba bede smarowac cepanem.. w sumie myslalam ze te czerwone sa jeszcze chociaz w czesci do odratowania..

Gość zchwdopuj
nie żryj tyle , bedziesz miec rozstepy , bedziesz brzydka i gruba mąż cie rzuci czemu wy ciaggle tylko ejcie i ejcie te ciastka wafelki i inne badziewia:o

tego naprawde nie ejstem pewna.... wiemze z fioletowymi juz nic nie zrobisz na 10000% a jak jst z czerwonymi nie wiem ... ja mysle ze sa czerwone tylko dlatego ze sie zrobily... bo wiesz skora sie naciagnela i jest podrazniona..... smaruj je i w ogole jest trzoche przyberasz na wadze smaruj sie cala i pisz iwtaminy takie jak A i E sa dobre na skore wlosy i paznokcie.... o do kapieli jak chcesz o ile nie masz baaardzo tlustej skory mozesz dolewac sobie luzke oliwy z oliwek tez jest dobra wlansie na sucha skore

Gość zchwdopuj
jak zwierzeta żeby się tylko najeśc zmagazynować tłuszcz na gorsze czasy:o