Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aris-84

i dalej nie wiem co jest grane...

Polecane posty

Gość aris-84

i dalej nie wiem co jest, okresu spóżnia mi sie już chyba z 50 dzień, zaczely mnie bolec sutki, ale nie wiem co to oznacza (chociaz caly czas sie ludze ze to na okres), robila test w tamtym tygodniu, wyszedl negatywny, nie wiem co dalej mam robić, test jeszcze jeden czy od razu do lekarza. dodam ze okres zawsze mialam regularnie

Gość to niekoniecznie
musi być ciąża, po takim czasie test by już raczej wyszedł. Idż do lekarza bo to może być np. torbiel i ona wpływa na opóżnienie.

Gość aris-84
dzieki ci, pójde w poniedzialek, poczekam jeszcze ten weekend, moze dostane okre, no bo te bolące sutki...

Gość Wioletka
mam właśnie podobny problem który zdażył mi się 2 raz.ostatni okres miałam 10 lipca i do teraz nic bolą mnie cały czas sutki i mam dziwne upławy raz białe raz żółte,na ten okres co miałam 10 lipca czekałam 56 dni i teraz znów jest to samo:(

kochane kobitki mozliwe ze macie wysoka prolaktynke ja tak mialam jak wy i okazalo sie ze wina prolaktyny

Gość zaniedbana
a ja tez czekam na okres......w sumie spoznie mi sie 3 dzien....tez mnie sutki bolą , piers niby powiększone ale nic poza tym sie nie dzieje....dodatkowo dzis wyczułam w ściance pochwy zaraz przy wejśćiu jakiegos "guzika mięsistego" nie wiem co może być....wejście do pochwy mam ciane i nabrzmiałe ścianki jak przed okresem...dodatkowo tez mam białawą mazistą ciecz :-(;-(

Gość aris-84
i jak tam kobitki, bo u mnie nadal nic, wkrótce mam zamiar iść do lekarza, mam jednak nadzieje ze do tego czasu dostane okres, bo wciązy to mam nadzieje ze nie jestem, bo chyba nie czas jeszcze na to, napiszcie co u was:)

Gość Wioletka
u mnie 56 dzień i coraz większe obawy o ciąże w poniedziałek robie test bo zwlekam bo mam nadzieje że jest tak jak poprzednio że długo nie było