Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słoneczna księżniczka

galaretowaty śluz

Polecane posty

a ja mam straslziwy problem;( licze na waszą pomoc:( Otóż jakieś 4 dni temu jak wstałam rano odczówałam skórcze żołądka,nie mogłam nic jeść po wymiotowałam,ogólnie czułam sie przemęczona i słaba,bolała mnie głowa i miałam zawroty głowy, takie coś mam od 4 miesiecy tak srednio co 3 tygodnie:/ ale nie skupiłam sie na tym bo przechodziło po 2,3 dniach:/ a lekarze mówili ze to grypa żoładkowa:/ teraz znowu,3 dni temu to samo:( ale sie troche zmieniło,na drugi dzień tylko lekkie skórcze żoładka i złe samopoczucie,na trzeci dzień prawie nic,ale 4 dnia,czyli wczoraj coś nowego,na bieliżnie zauwarzyłam galaretowaty sluz:/ i mam uczucie wilgoci,uczucie wilgoci zostało do dzisiaj,ale śluzu nie ma już.Pierwszy raz miałam taki śluz,jakby ktos przezroczysta galaretke włozył mi do majtek:( Aha jeszcze dużo siusiam:( dzisiaj ide do ginekologa bo dłuzej nie wytrzymam,teściowa powiedziała mi że to może być nadżerka i że upławy nie są objawem ciąży,tylko jakiejś infekcji:/ każdy mówi coś innego;( a ja z nerwów w nocy nie spałam,śniło mi się że mam dzidzie a tata mój powiedział ze niestety druga musze oddać;( wstałam z bólem żołądka,ale to chyba nerwowe było:/ aha zapomniałam dodać ze tym skurczom itd towarzysza wzdecia:/ jakby zoładek co jakis czas robił sobiewolne i nie pracował:/ co to może być:(

Gość agus_18
a co polecilybyscie na to?jakies globulki/plukanki/ bo ja tez mam to. mialampodobna wydzieline kiedys i dr przepisala mi nystatyne. teraz mam wkladke i dr uprzedzala ze moge miec gesta wydziline.nieestetycznie to wyglada gdy jestem z partnerem w lozku. co polecacie?

biegnij go ginekologa.dwa miesiace gdzies temu przechodzilam przez cos podobnego...zaczely sie zstaszne problemy z pecherzem -p[oczatkowo bylam tylko u rodzinnego i wszystko wskazywalo na zapalenie pecharze ,ale jak sie okazalo pomwszystkich badaniach zrobionych przez rodzinnego,ze to z dziedziny ginekologincznej jakies paskudztwo...no i tak tez bylo...bakteryjne zapalenie pochwy,drog rozrodczych...a czym spowodowane...moze pojawic sie smao z siebie tak poprostu...albo z przeziebienia...:(jak zmarzna narzady kobiece;(bralam tabletki,globulki i po kilku dniach bylo ok:)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to teraz jeszcze bardzie się boję:/ napiszcie cos dokłądniej,jakie miałysmy objawy,jakie leczenie,jaki koszt leczenie,do jakiego lekarza chodziłyscie,jakiebadania,no wsyztsko,z góry dziekuje. jesli chodzi o siusianie czeste,to keidys juz tak miałam,moja ginekolog powiedziała ze to mójorganizm sie broni przed nadmiarem wody w organizmie który zatrzymuja tabsy antykoncepcyjne:/ a jeszcze mam takie pytanko,jesli to pecherz to jaki zwiazek z pecherzem ma żoładek? boshe,ogłupiec można,nigdy nie miałam takich problemów zdrowotnych:/ dzieki za odpowiedzi:)

a ja myśle, że Twój problem nie dotyczy spraw ginekologicznych, ani żadnego zapalenia pęcherza, masz coś z układem pokarmowym i powinnaś porobić sobie dokładne badania krwi i moczu. Gdyby to były sprawy ginekologiczne to bolałoby Cie podbrzusze a nie żołądek, plus wymioty i bóle żołądka - no chyba że jesteś w ciąży. Dla pewności zrób sobie test, a jak wygląda sprawa z miesiaczkami, regularne? A jesli chodzi o ten sluz galaretkowaty no to mogłaś mieć poprostu owulacje, gdyby to była nadżerka to miałabyś śluz gesty serkowaty w koloże takim żółtawo- zielonawym, ponieważ nadżerka bardzo czesto wywołuje stan zapalny w pochwie a ten stan objawia się własnie takim śluzem, plus swędzenie albo pieczenie.

wiem,wiem,tylko widzisz mam tyle róznych objawów ze tego sie nie dasklasyfikowac do jednej choroby:/ moge miec wsyztsko i nic:( jesli chodiz o ciaze to raczej wykluczam,biore tbaletki,fakt ze ostatnio zwymiotowałam 2 godizny pow zieciu ale odtamtej poryzabezpieczamy sie dodatkowo,a wogóle to było 2 tygodnie temu,wiec z akrótki okres:/ no i jedynymioznakami ze to mogłaby byc ciaza,sa mdłosci,siusianie i zawroty głowy,a pzreciez piersi sie robia wrazliwsze juz po kilku dniach,a ja nic nie mam,a reszta objawów wystepuje ale w odstepach,wiec jakie jest prawodpodobienstwo ze u mnie te wsyztskie objawy wystepuja w jednym dniu a na drugi dzień cisza??zmówiły się?chyba raczej nie:( no nie wiem,kurcze pozatym byłam u lekarza,to juz jest dojrzała pani,która pewnie nie raz widziała dziewczynyw ciazy i zna objawy tego stanu,wiec badajac mnie by chyba stwierdziła jakies podejrzenia chociaz czy cós:/ a ona kazała mi zrobic usg jamy brzusznej, aha i wybadała ze ból nasila sie z prawej strony brzuszka:/ nie powiedziała nic konkretnego,kazała zrobic usg i tyle,a ja czekam i czekam ichyba umre z nerwów:(

ahhh to dlaczego nic nie piszesz że bierzesz tabletki... być może masz źle dobrane i to one są powodem tych wszystkich dolegliwości. Bardzo dobrze że masz zrobić to usg jamy brzusznej, ono nie zaszkodzi a przynajmniej dowiesz się czy nie masz powiększonych narządów. BYć może Twój zołądek źle reaguje na tabletki i cały organizm także i to nie ma znaczenia czy źle czujesz sięcodziennie czy co kilka dni czy togodni, każda kobieta ma inny organizm i każda reaguje absolutnie inaczej. Jedne kobiety cierpią na migreny podczas brania tabletek a inne wymiotują czy mają depresje, dolegliwoście może być mnóstwo! Podstawowa rada - porób wszystkie badania i idz na badanie i rozmowe do ginekologa

Powiem ci tyle, że źle zrobiłaś nie idąc na tę cytologię, ponieważ możliwe, że lekarka podejrzewała nadżerkę ale chciała mieć badanie cytologiczne aby nie faszerować cię bez potrzeby a to wszystko sie rozwija.

oleńko wiem,że zle zrobiłam;( już dostałam ochrzan od przyjaciółki,ciebie i pewnie dostane za tydzień od mojej lekarki;( mam teraz kare,i to porządna:( ale potwornie sie zniecheciłam do ginekologów przez tego debila no i sobie tak pomyslałam ze znajde dobrego lekarza i wtedy zrobie,no i ten czas leciał i leciał i mineło go spory kawałek:/ nie wolno płąkać nad rozlanym mlekiem,teraz zrobie wsyztsko żeby to naprawić.

jak można podejrzewać nadżerkę? jest ona widoczna przy badaniu ginekologicznym i wynik cytologii nie ma nic do tego, cytologia tylko wykazuje czy jest stan zapalny albo czy są komórki rakowe na szyjce macicy, a jeśli jest nadżerka to widać ją gołym okiem.

ja nie wiem,nie jestem ginekologiem,nadżerki nie miałam(chyba) i nie wypowiadam się,może coś innego wykryła dlatego skierowała mnie na te badania żeby to potwierdzić:/ ech,już nic nie wiem,czekam do przyszłego piatku,teraz jest weekend,troche sobie odpoczne,i postaram sie zlikwidowac te ciagłe zmeczenie:/

Ja wim że nadżerkę widać gołym okiem ale moze się jej lekarce jeszcze coś nie podobało i dlatego chciała ją skierować na cytologię, jak wiesz nadżerka moze być początkiem czegoś gorszego :O:O:O

stan na weekend: -zauważyłam że boli mnie żoładek po wzieciu tabletki,tak przez cała noc,lekko dokucza a potem srtednio do ok południa potem nic i po wzieicu tablety znowu:/ -żoładek nadal lekko pobolewa po zjedzeniu -zauważalny ból podczas stosunku;/ aż tak nie boli,raczej dokucza:( jeszcze 5 dni i ide do lekarza -zauważalne problemy z trawieniem bez kitu nie mam pojęcia co się dzieje:/

hej mam pytanko, czy wzdecia moga byc objawem zapalenia pochwy?? bo od kilku dni mam powiekszony brzuch a jak robilam testy ciazowe to nic nie wykrywaja, nawet lekarz powiedzial ze nic nie widzi.