Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smuuuuuuuutna

kocha czy sam nie wie????

Polecane posty

Gość smuuuuuuuutna

jestem z facetem od roku.mamy 10miesieczna corke. byl kochany i opiekunczy. cos sie nagle zmienilo. myslalam ze zaczal mnie zdradzac ale on twirdzi ze nie wie czy chce ze mna byc. mowi ze mnie kocha ale chcialby sie wyszumiec. pobajerowac panienki, poimprezowac, zobaczyc jak jest z inna, wybawic sie i wtedy do nas wrocic. wiec jednego dnia jest kochany a drugiego zachowuje sie tak, jak bym byla mu obojetna. ja juz nie mam sily walczyc o to uczucie, o ten zwiazek.macie jakies rady??

Gość Estelle
Ale jak on moze tak powiedziec ? mogl sie nie decydowac na Rodzine !!!

Gość smuuuuuuuutna
dotarlo moze za pozno.........

Gość caffedelmar
jestem z facetem od roku (12miesięcy) mamy 10miesieczną córkę... no, to chyba ona nie jest jego ;P

Gość smuuuuuutna
przepraszam za niescislosc...nerwy.. znamy sie od 2,5 roku a od roku jestesmy malzenstwem

Gość jest rada
rozwód bo wcześniej czy później i tak nastąpi :o

Gość smuutna
do *jest rada* dlaczego tak uwazasz?

Gość kurczaki
A dziwisz się takim radom? Skoro mąż Ci mówi, że chce się wyszumieć, pobajerować panienki, zobaczyć, jak jest z inną, a potem (???) wrócić do Ciebie / do Was - chcesz ratować taki "związek"??? Małżeństwo małżeństwem, ale kurczaki, on nie ma szacunku do Ciebie! Więc Ty miej...! To niedojrzały emocjonalnie facet, niewiadomo czy kiedykolwiek się to zmieni..

Gość jest rada
jak siebie szanujesz to wątpie że mu pozwolisz na skoki w bok bo do tego wszystko zmierza :o może jakąś panienkę puknie i Twoja córeczka będzie mieć rodzeństwo :o .. kopnij mu w dupe już teraz bo to nie facet tylko ciapa :P

Gość jest rada
no jedynie że siebie sama nie szanujesz to się facetowi nie dziwię że tak się zachowuje :P niektóre kobiety są :o

Gość smuuuuuutna
nie dziwie sie ze takie sa rady........tylko zastanawiam sie czy nie probowac ze wzgledu na corke, zeby miala pelna rodzine........ tak wiem ze mnie nie szanuje ale twierdzi ze kocha........ jezeli kobieta jest w zwiazku z facetem ktory jej nie szanuje to znaczy ze ona sama sie nie szanuje??

Gość smuuuuuutna
do /jest rada? ja sie sama nie szanuje????????????????????????????????? na jakiej podstawie wyciagasz takie wnioski?????????

Gość smuuuuuutna
male zainteresowanie tematem :(