Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonka2

Zastrzyki antykoncepcyjne

Polecane posty

Gość sonka2

Witam, powiedzcie mi dziewczyny czy któraś stosowała zastrzyki antykoncepcyjne, jak sie czułyście , co jaki czas trzeba je brać i czy nie szkodzą na wątrobę. Brałam tabsy ale miałam bardzo wysokie próby wątrobowe, poczytałam trochę o plastrach ale raz że są drogie, czasami się odklejają. Proszę o odpowiedzi:))

Gość spokojnie to tylko awaria
Już kilka razy wypowiadałam się na temat zastrzyków.Szkodzą na wątrobę,poza tym na wiele innych rzeczy.Może pomyśl nad innym zabezpieczeniem,jakaś spirala np.

Gość marakuja
ja mialam dwa zastrzyki (jeden jest na3 miechy) potych zastrzykach ztwierdzilam ze pora juz na dzidzusia wczesniej sie zabespieczlama tabsami wiec po odstawieniu zastrzykow czekalam na iokres zeyb potem wyliczyc dni plodne i wogole eheheh czekalam czekalam i czekalam po 2 miechach braku okresu poszlam do gienka on wypislal mi luteine na wywolanie okres sie pojawil ale po tym jak odstawilam ja to znowu zanikl kochalam sie z facetem a cizy ciagle nie bylo zaczelam chodzic po lekarz\ach robic badania itp az wreszcze jeden lekaz powiedzial kto pani podsuna pomysl na zastrzyki toz to bomba hormonow rozwala organizm i wogole nigdy wrzyciu nie poradzilbym tego swojej pacjence az mnie zamurowalo no ale wkoncu sie doczekalam okresu no ijestem w 3 miesiacu ciazy ale wzyciu nie wroce do zstrzykow jak juz cos to tabsy ale tak one na mnie dzialaly nie wiem jak na ciebie zadzialaja trrzymaj sie

Gość sonka2
Dzięki za wypowiedzi, chyba zostanę przy gumce;))