Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość selekcjonerka

Ja 22 on 28 !!! Kto z was tak ma ? Na jakim jesteście etapie ???

Polecane posty

Gość selekcjonerka

Ja jak narazie studiuje;) (ale nie wiem jak to sie dalej potoczy, bo coś koszmarnie mi to idzie:() on pracuje, nie zarabia zbyt wiele ale zawsze to coś...w sumie w zawodzie ktory wykonuje nie jest potrzebne nawet wyksztalcenie a praktyka i jakby mial kase moglby spokojnie otwierac firmę, ale kasy brak :O :( mieszkamy poki co osobno,a jak jest u was? ach i nasz staż 8 miesięcy a wy?

Gość ach och ech
co za głupie pytanie?jaki etap?związek jak każdy inny?Ty dziewcze lepiej kończ te studia bo z inteligencją nie ten tego:P Ke passa w ogole Tobie?

Gość selekcjonerka
no tak, czego mozna się tutaj bylo spodziewac...:O tak się nawet zastanawialam czy pisac to o tych studiach czy nie...:O zapewniam, zresztą sama widzisz ile jest roznych topików i nieraz znacznie glupszych, nie rozumiem cię , masz satysfakcje jak komus dogryziesz? :O ponadto nie jestes psychologiem i nie przeprowadzalas mi testów by stwierdzać moj poziom inteligencji :O

Gość buuuaahhahaahahahahahahaa

masz rację przepraszam jestem 22 letnią zołzą i wygarniam innym:) Poza tym mam 28latka w domu, jesteśmy jak dzieci.Ja siedzę własnie nad książkami, powinnam bo mam poprawke we wrześniu.Wieczorami proszę aby mnie mobilizował i robi to że hej, tylko inne prace domowe odrabiamy:P Wybacz atak, był celowy ale głupi. Mój skarbeczek pracuje i uwielbia swoja pracę.Jest aniołem , chociaz czaem jak chłopwic .Na wszytsko mi pozwala to i sobie używam:)Ech jestem fochującą zołzą spod znaku Byka i mam wredna naturę. Napisz wiecej o sobie, o Was/Chętnie poczytam

Gość selekcjonerka
kurwa mać !!!!!!!!! 😡 jestescie wstretni i zalosci... dea...ciebie to sie nawet czytac nie chce, nie slyszlas jak setki osob prosily byś skulila pysk :O z czego w sie kurwa mać smiejecie!!!!!! czy ja sie tu czyms chwale czy co? poki co on mnie nie utrzymuje wiec prosze sie zamknąc jezeli nie znacie tematu a pierdolicie o byle czym 😠 studia na uw to nie byle co, wiec sie nie dziwcie ze jest mi cięzko, poza tym przenioslam się z innej uczelni, nie znając ani warszawy ani tego miasta, ani nie mając tu nikogo 😠 z mojej inteligencji mozecie sie smiac, ale jak robilam testy pare lat temu ( u psychologa- nie w internecie) wyszlo mi 139 IQ, sama się zdziwilam ale tak wyszlo, choc nigdy tego nie ujawniam to tak mnie wku......... sie swoją zlosliwoscią i zalosnym dogadywaniem ze mi mjuz wszystko jedno :O poza tym ktos tu smial sie ze jestesmy 8 miesięcy:O a co to ma do rzeczy pytam? :O co ja sie tu chwale ze to dlugo?:O a wy kuuuuurwaaaa mać chyba tez przechodziliscie okres 8 miesiecy nie? 😡 boże co za prymitywne baby :O ucinam dyskusje, bo nie mam z wami o czym rozmawiac wy zalosne, wiecznie niezadowolone narzekaczki 😡

ale ja przecież grzecznie przeprosiłam:) No już przestań się obrażac, ja chetnie pogadam.Serio mam 22 lata a On 28.Ja na uniwerku wrocławskim, nie mówie już po angielsku studiując fil angielska:) Poza tym mieszkamy, pomieszkujemy razem bo jednak nie do konca można się posiwecić zdobywaniu wiedzy mieszkając z facetem:P Jesteśmy na etapie????? czy ja wiem:( chyba zabawy nadal, tzn niby powaznie i plany na przyszłosć ale wszytsko powoli.... ech chciałabym aby mi sie oswidaczył.

Gość selekcjonerka
dea prymitywie co ty mi gadasz :O najpierw temat przeczytaj a nie od razu odpowiadasz cos bez sensu i nie wiadomo do czego :O i z czego ty sie babo smiejesz, z tego ze ktoś z kims jest 8 miesięcy? :O a skoro zaczepiasz juz ten temat to albo mow z sensem albo spieradalaj 😠 i nie bede sie wobec ciebie kulturalnie wyslawiac bo nie mam zamiaru :O wkurw...mnie juz od jakiegos czasu... pokaz mi swoje super inteligentne topiki :O a skoro mowisz coś wspominasz o studiach to tobie tez chyba by sie przydaly przynajmniej tak wnioskuje po czyms takim : ''uwielbiam TO uwielbiam gdy się mnie obraża dostaję orgazmu proszę jeszcze'' widac tu juz brak jakichkolwiek argumentow i odwracanie uwagi od wczesniejszej wypowiedzi :O

hej hej Dyskusja jest o czym innym.Dea daj już spokój a Ty selekcjonerka, proszę odpisza na moje pytania.Zaciekawiłaś mnie , chciałabym porownać związki ech z prózności tylko.Znikam na jakiś czac, bo jednak muszę się uczyć.Pozdrawiam n razie, niech topic nie umiera i nie przeradza się w IQ zabawę:) pa

Eh, a tak ciekawie się zapowiadało ;) Ja się jednak dołączę do Was - też mam 22 lata i jestem z facetem o 6 lat starszym. Jesteśmy razem już 2 lata (minęło w lipcu) i póki co, jest cudownie :) Pytasz o etap związku - myślę, że jest już daleko posunięty do przodu, mamy wspólne plany na prszyłość - a konkretniej mówiąc chcemy się pobrać za 2 lata :) Piszcie dziewczyny o sobie i nie psujmy topicku ;)

Żebym nie była oskarżana o analfabetyzm - poprawiam się, bo klawiatura coś nawaliła albo za szybko pisałam ;) ---> plany na PRZYSZŁOŚĆ :D

Gość TAKI JEDEN.
Witam :)! Skoro temat dotyczy róznicy wieku to sie podłaczę. Mam powazny problem :( mam 23 lata , kilka dni temu poznałem 17 - latkę .... wogóle tego nie planowałem .. sytuacja sama potoczyła sie swoim torem ... spedzilismy ze soba 2 cudowne dni ... :) Kłopot w tym ze Ona nie jest do konca samodzielna ... , z racji wieku jest zalezna od rodziców .. dodatkowo dzieli nas 400 km ... Sam sie już w tym gubie i zupełnie nie wiem co mam myslec ... Czy ktos z was był w podobnej sytuacji ?? Doradzcie cos :( pozdrawiam

Gość długi ozór
Ja tam zamiast umawiać się z dziewczynami wole się onanizować :P .

Gość ..obserwator....
prawdopodobnie wygrałeś zycie :classic_cool:🖐️

Widzę, że temat upada, a szkoda, bo zapowiadało się ciekawie ... Może jednak jeszcze ktoś tu zajrzy i się wypowie :)

Ja 23 on 29:) Na etapie zarabiania na ślub;-D tzn on zarabia a ja kończę stoodia. Jesteśmy ze sobą 5 lat:)

Gość skonczysz studia i mozecie
sie żenić. nie wiem w czym problem.