Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmęczona i senna

Wcacam z pracy, boli mnie głowa, jestem senna i nic mi sie nie chce

Polecane posty

Gość zmęczona i senna

nie mam chęci do życia :O a pracuje w biurze rachnukowym :O bleeh :O kawa nie pomaga !!! co poradzicie?

Gość przyjemna kapiel
ciekawa lektura,kawa do Lózka,zasłon zaslony i leniuchuj

Gość zmęczona i senna
chcialabym :0 ale jesli przede mną jeszcze wiele roboty w domu a wieczorem wyjscie to co robic? cholera czy tylko ja tak mam????

Gość norka prowokatorka
a co musisz robic w domu i co robilas w pracy? pracujesz bardziej z ludzmi czy z informacją? chyba ogarnela Coę taka gęgławość, tak? ie chce Ci się nic?

Gość zmęczona i senna
no w domu zawsze cos jest do roboty a to pranie, gotowanie itd. a w pracy robie popiery :O jak sobie poradzic na tą sennosc po powrocie do domu? ja chce tez tu zyc :P:P

Gość norka prowokatorka
no, ale to wyjscie wieczorem Cię chyba motywuje co? moze się zdrzemnij godzinę..

Gość emsy
ja mam tak przynajmiej 1 w mieiącu: głowa ciężka i chce mi się tylko spać. Współczuje wszystkim, którzy to mają:(

Gość amelka33
Ja też tak czasami mam. Wtedy zwyczajnie kładę się na godzinę. Potem wstaję i mogę coś robić. Jesli sie nie prześpie cały wieczór nie jestem w stanie zrobić nic.

Gość skorpion*
Mam to samo buuu:(:(:( co amelka33 .Jak wrócę do chat to myslę tylko o jednym żeby tylko sie położyć a muszę cos ugotować, przeprać, ale " w środku" wszystko mówi NIE NIE NIE CHCE MI SIĘ.Kąpiel - nie, książka tym bardziej.CO ROBIC myslałam że tylko ja mam taki problem a nie jestem już taka młoda (45).Może psycholog? Co radzicie i jak sobie radzicie piszcie🌼

Gość a ja mam na to sposob
to milosc! chodze na pelnych obrotach, jesc sie nie chce, spac nie moge! mowie wam to pomaga!

Gość 52585222
ja pracuje w szkole i generalnie sie wysypiam , pracuje po kilka godzin dzienie czasem to sa tylko trzy godziny lekcyjne. w pracy jest ok funfcjonuje normalnie ale kiedy tylko wchodze do domu dopada mnie jakies straszne zmeczenie, chce mi sie spac, jestem wprost nieprzytomna, oczy misie zamykaja ze zmeczenia.... dlaczego tak sie dzieje , tez zastanawialam sie nad pojsciem do psychologa.

Gość ninapalucci
Wszystkie zmęczone a niemęczące się - zróbcie badania na wirusa wątroby HCV. badanie jest odpłaatne ok. 20 zł. Pobiera się krew. Niestety często tak jest że jedynym objawem tej choroby jest wieczne zmęczenie.... pozdrawiam

Gość 52585222
U MNIE ODPOADA MIALALM TO BADANIE JAK BYLAM W CIAZY WYNIK NEGATYWNY:) A ZMECZONA JESTEM NADAL I MYSLE SOBIE ZE MOZE TO JEST JUZ NIE ZMECZENIE ALE PRZEMECZENIE...