Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mieczykowa

EPI ilu nas jest??

Polecane posty

Gość Mieczykowa

witam :) Może pora juz na nas? Nie ma co sie ukrywać! Pokażmy się światu! Ja jestem chora od niedawna. Biorę Topamax 150 rano i wieczorem, widze, ze troche schudłam (nareszcie), bo przy innych tyłam strasznie ( o zgrozo). czuje sie przy nich dobrze. A co Wy bierzecie? Jak sie czujecie? Pozdrawiam

Gość kotecek99
hej ja mam epi, ALE MI TO TAM NIC NIE ROBI I TAK MI SIE ZYC NIE CHCE

Gość ja napiszę tylko
trzymajcie się ciepło :D🖐️

Gość Mieczykowa
No to narazie jest nas 3 To dopiero początek. Moze ktos sie jeszcze odezwie. czekamy i pozdrawiamy

Gość The Ring
a co to epi?

Gość ja rwe depilatorem
no ja tez nie wiem,epilepsja?

Gość Mieczykowa
Tak, mam na mysli ilu nas jest tutaj epileptyków

Gość ja też jestem epi

Gość A czym sie to objawia
?

Gość Mieczykowa
Ja akurat nie mam typowych ataków padaczki. Mi sie tylko od czasu do czasu kręci w głowie i mdleję. Później odzysuję przytomnośc i juz jest dobrze. Nie trzęsę sie, nie popuszczam moczu, nie przewracają mi sie gałki oczne. Wygląda to jak zwykle omdlenie i nic więcej. Za moment wszystko juz jest dobrze ze mna i wracam do normy i moge normalnie funkcjonowac. Ale przy regularnym stosowaniu tabletek ataki mam coraz rzadsze i juz jest lepiej :) A jak to jest u Was? Jak czesto macie ataki?

Gość epilepsja to inaczej padaczka
nie muszę chyba Ci tłumaczyć czym to się objawia...ale można żyć NORMALNIE z tą chorobą,z KAŻDĄ chorobą można normalnie żyć!

Gość iWONA59
Zachęcam na forum:) Wspaniali ludzie:)

Gość Mieczykowa
Witam Ale paskudna pogoda i ja dzisiaj tez sie troszke gorzej czuje. Ale na pewno jutro bedzie lepiej :) Mam pytanko do Was. Czy jak bierzecie tabletki na epi to tez macie kłopoty z pamiecia? bo u mnie to jest straszny problem. Niedługo bede brała memotropil 1200 i mam nadzieje, ze bedzie lepiej. Moze ktos z Was miał doswiadczenia z takimi tableteczkami? Pozdrawiam :)

Gość a ja mam kolege
o ktorym mysle ze tez to ma, ale ja go nie pytam, a on nie mowi.U niego to sie objawia w ten sposob: jakies dziwne mruczenie, jedna powieka mu przez chwile cały czas drzy bardzo szybko,jedna strona ciała tak jakby mu sztywniała, i usta skrecone w jedna strone, jakos tak to wyglada, czy to moze byc padaczka???przypadkiem byłam swiadkiem jak cos takiego u iego wystapiło, trwało to niedługo, ale widziałam juz to u niego chyba ze 3 moze 4 razy, czy to padaczka?