Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tschumi

ILE CZASU POSWIECACIE NA UPIEKSZANIE?

Polecane posty

Gość tschumi

Co wtedy robicie? Jakie sa wasze standardowe zabiegi, mowa o tym z wyj. zwyczajnego prysznica /kapieli? Jakie kosmetyki uzywacie? I bez czego nie mogly byscie zyc...

Gość mam chwile wiec pisze
Ja, np. dzien przed waznym wyjsciem robie tak: -wchodze do wanny, robie peeling całego ciała, a na twarz i włosy nakładam maseczki, potem smaruje sie balsamem brązującym lub czasem ide na solarium -w dniu np. imprezy po prysznicu wklepuje balsam rozswietlający, prostuje lub traktuje pianką włosy i maluje sie :)

Gość Bez czego nie moge zyc
Ja codziennie rano i wieczorem naswietlam sie bioptronem. Jesli mi nic nie dolega zdrowotnie, to swiece pielegnacyjnie na twarz oraz na pajaczki na lydkach. Skora staje sie bardziej jedrna odbudowuje sie naturalna jej struktura. Zmarszczki glebokie sie splycaja a plytkie znikaja calkiem. Nie wyobrazam sobie zycia bez mojego "domowego lekarza" na wiele wiele problemow.

Gość tschumi
bioptron to taka lampa jak w solarium? sorrki za niewiedze...

Hmm...ja po kapieli uzywam balsamu rozswietlajacego, we wlosy wetre troszke jedwabiu, nie susze suszarka, niech schna same... nastepnie, antyperspirant, perfumy, tusz to rzes, kredna cien...moze blyszzcyk.. na paznokcie: nozki -ciemny kolorek, dlonie bezowy ( lub francuski).. przed wiekszym wyjsciem zakrece sobie wlosy lub zuplnie wyprostuje, troszke mocniejszy makijaz... Latem pielengnacja zajmuje mi duzo mnie, bo taka opalona, musnieta sloncem czuje sie duzo ladniejsza... generalnie potrzebuje max. gopdziny, by z kapiela i ze wszytskim zrobic sie na bostwo ;)