Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stażystka...

Stażysta.................

Polecane posty

Gość stażystka...

Ile może zarobic stażysta......... Powiedzcie proszę :(

Gość deeett
460zl:o

Gość stażystka...
BARDZO PROSZĘ !!! :(

Gość stażystka...
dziękuję deeett, czy to nie jest zależne od wykształcenia? Acha, jeżeli wiesz, jak długo trwa staż? Dziękuję :)

Gość stażyści są
od czarnej i najmniej znaczącej pracy, od tego czego nikt nie ma czasu ani ochoty robić, napewno niczego się na stażu nie nauczą, marnotrawienie publicznych pieniędzy albo oszczędnośc wileu firm, która za darmo ma "murzynów" jesli będe pracodawcą i ktoś w swoim cv napisze że odbył stac tam czy siam...to dla mnie to bez znaczenia bo wiem jak takie staże wyglądają

Gość stażystka...
Jeżeli będziesz pracodawcą.............heh, dobrze powiedziane, a co mamy robić jak bez stażu pracodawcy nawet nie chcą z Toba rozmawiać?

Gość stażyści są
podlegli mi stażyści sp.edzają cały dzień przy ksero i naklejają znaczki i adresują koperty a potem napiszą w cv że odbyli staż w firmie X, powinni jeszcze dopisac że świetnie znaja obsługe kserokopiarki i znają ceny znaczków :-P

Gość deeett
tak szczerze to co do zlotowki to ci nie napisalam, ale to jest cos kolo tego, pamietam gdy ja zaczynalam staz w ..........1999r to dostawalam ok 700zl potem to sie jakos zmienilo i zaczeli placic marnie:o

Gość stażystka...
-> stażysci są.... to może zmień cos i naucz ich robić to co im kiedys się przyda...,, podlegli mi"... dobre sobie i kto jest tym, który wyzyskuje....egh.... pozdrawiam i popatrz na nich innym, bardziej ludzkim okiem. Będziesz do pracy w swojej firmie miec ludzi już przygotowanych.

Gość agnieszka perepeczko
stazysta to nagluposze rozwiazanie dla wszystkich mlody czlowiek rzeczywsicei sie nic nie nauczy tylko sie nacharuje i nikt nawet dziekujenie powie. pracodawac i tak nie docenia bo darmwej sily roboczej sie nie ceni a nie daj boze zeby stazysta byla madrzejszy od pracownika a to sie zdarza to kaplica:) slowem durnota niesamowita.

Gość stażystka...
Tak Agnieszko, ale co ma zrobic ktos komu proponują pracę i owszem, ale musi przejsc stać, ma odmówić, czy lepiej przeczekać. Jeżeli wiecie - jak długo trzeba być tym kims....czyli niepotrzebnym pracownikiem?

Gość helaa
ja musze odrobic 2 lata stazu po szkole medycznej,kilka mcy pracowalam przez UP za 460zl,teraz jestem przyjeta na umowe przez pracodawce za 800zl brutto hehe

Gość stażystka...
Dzięki hella, ale to dodupnie...........:(, no i jak tu żyć w tym kraju, chyba trzeba stąd wiać.............:((

Gość deeett
no nie da sie zyc ja mam 1000zl i co mam z tym zrobic, waciki sobie kupic:o po cholere studia itd:o

Gość helaaa
hhehe,tak to jest,a ty ile stazu musisz odrobic,ja musze odrobic staz w ciagu 5 lat ,bo inaczej przepadnie mi skzola,pracuje w aptece i kto by pomysla,ze zarabiam 800zl:)

Gość stażystka...
-> hella jutro idę na rozmowę ...uf f f ...........

Gość helaaa
to powodzenia,a gdzie bedziesz odrabaic staz???poczatki sa najgorsze,choc minal juz prawie rok,a mnie dalej wykorzystuja,wiecej to sprzatam niz pracuje za kasa....

Gość stażystka...
powiem jak mnie przyjmą, nie chcę zapeszać, znając realia bardzo się boję i nie dziękuję..... Dzięki dziewczyny za rozjasnienie umysłu ,,durnej" stażystki..... Obym tylko nie wpadła pod opiekę przyszłej biznes women

Gość stażyści są
no niestety nie mam atkich możliwości żeby nauczyć czegokolwiek stazystów. przepisy, procedury itp, za wszystko i tak odpowiem Ja jak by co. Sa naprawdę świetni stazyści godni zaufania ale teraz mam takiego że nawet do ksero boję się go posłać :-) ale u nas tez paru osobom sie udało zostać potem zatrudnionym ale naprawdę byli swietni! pozdrawiam i życze sukcesów w pracy :-)

Ja za staż w tym roku dostałam 466 netto :o Długośc zależy od ustaleń pracodawcy z Urzędem, od 3 m-cy do roku. Ja może miałam szczęście, bo trafiłam do firmy, w której faktycznie trochę się nauczyłam. To dzięki koleżance, która miała już doświadczenie, a robiłyśmy w zasadzie to samo więc od niej się uczyłam. Praca polegała na prowadzeniu biura, i robiłam przez pół roku wszystko, od naklejania znaczków i kserowania ( ;) ) do obsługi klienta, fakturowania, współpracy z dostawcami i \"opieki\" nad magazynem :) Chociaż cos za coś, po stażu nie dostałam zatrudnienia, bo koleżanka sama spokojnie da sobie radę, a ja byłam tam potrzebna w zasadzie na ewentualnośc jej nieobecności :o I wiem, że niestety staż to dla potencjalnego pracodawcy żadne doświadczenie :o:o:o