Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krzych26

Zmuszają do małżeństwa jak powiedzieć ze nie chce się żenić

Polecane posty

Gość Krzych26

Spotykam się z dziewczyną 2 lata i od pewnego czasu naciska poprzez moich i swoich rodziców na ślub.Czy to nie jest chore

Gość powiedz tak
NIE CHCĘ SIĘ ŻENIĆ

Gość Krzych26
no to mówie ale tak żeby dotarło

Gość powiedz normalnie
nie chc sie zenić.Najwyzej panna innego znajdzie. Co za problem, facet?

Gość bbbbbbrrrrrrrr
a kochasz ją????????????/

Gość to jak nie chcesz
to po chuj dziewczynie 2 lata dupe zawracasz zostaw ja niech znajdzie inne . puki mloda a nie zabierasz jej czas i krecisz nosem

Gość powiedz tak
to może to napisz i daj każdemu z naciskających te informację na pismie :)

Gość łahahahaha

zawsze się może wyprowadzić, do niczego jej nie zmuszam, bede gotowy na małżeństwo to się ożenię

Gość baby takie są NA SIŁE

Gość powiedz normalnie
No to jaki problem? Powiedz jej ze nie chcesz i zdecyduje dziewczyna co dalej. Jakby moj facet nie umial powiedziec 'nie' to sama bym go nie chciala, takiej cioty :D

Gość powiedz tak
nie chce się żenić to ciota? Współczuję twojemu facetowi :D

Gość taka sobie smutna dziewczyna
Mój chłopak też się nie chce ożenić. Nie rozumiem tego, ale nie chcę go też zmuszać, niedługo zamieszkamy razem, bardzo go kocham ale chcę też jakiejś stabilizacji. Wiem że papierek niczego nie załatwi, jak będziemy chcieli się rozstać to i tak się rozstaniemy. Ale będę pewniejsza jego uczuć, teraz przez to że nie chce się oświadczyć zastanawiam się czy aby na pewno mnie kocha. Czy może jest mu tak wygodnie bez żadnych zobowiązań..... :

Gość powiedz normalnie
Do 'powiedz tak' czytaj ze zrozumieniem. Jakby moj facet nie umial powiedziec 'nie' to uznalabym go za ciote. Co to za facet co za niego mamusia kieruje. A malzenstwa wymuszonego tez bym nie chciala.

Gość ja wam powiem ..
to banalne bo do małżeństwa trzeba dorosnąć :P to nie ma różnicy czy ktoś jest w związku rok czy 10 lat po prostu do ślubu nie można zmusić tej drugiej osoby i tyle Moja rada: nie ulegaj presji innych osób bo jak szybko weźmiesz ślub to jeszcze szybciej rozwód :o

ale poszedł ze mną na pewną ugodę, będą zaręczyny ślubu na razie nie będzie, chciałabym żeby w 100 % był przekonany że chce taką osobę jak ja za żonę. Trochę mnie to boli, ale co zrobić, zakochana kobieta wiele jest w stanie znieść. Liczę że zmieni zdanie bez żadnych nacisków z niczyjej strony. Koleżanki radzą mi żeby wzbudzić jego zazdrość np. wychodząc z kolegami z pracy na jakieś firmowe spotkania, ale nie wiem czy to dobry pomysł. Choć z drugiej strony on dość często spotyka się ze swoimi koleżankami i kolegami z pracy na piwie. Może i to jest jakieś tymczasowe rozwiązanie.

Twoja dziewczyna się po prostu boi że ją zostawisz i dlatego naciska. Nie jest do końca pewna Twoich uczuć do niej, tak jak ja swojego chłopaka, niestety.

do chłopaka - no własnie po cholerę będzie się żenił??? Ma d... do łóżka, posprząta, ugotuje, jest komu w mordę dać... i na żadne wesele kasy nie wywalał....A kiedy sie znudzi ... to kopa..!!! No i po co mu ślub????Gdyby ją szanował to zrobiłby WSZYSTKO żeby ją zdobyć.. ale sama mu wlazła do wyra... A wnioski sobie panny wyciągnijcie same.

Gość yogi234
to ja zostaw, jak sie nie chcesz zenic. moze przedmowca ma racje... do lozka, gotowanie... daruj sobie. nie chcesz sie zenic, to ja zostaw i znajdz inną.

Nie wiem czy mi się aż tak spieszy znamy się już prawie 6 lat. Jest starszy ode mnie 9 lat, ciągle czuję że jest niezdecydowany.... kiedyś zapytał mnie czy wyjdę za niego (około 2 lata temu) wtedy ja byłam znowu niezdecydowana i nic mu nie odpowiedziałam, albo i może że jeszcze nie jestem gotowa. Teraz już jestem, a znowu on nie:/ Czy to zawsze musi się tak komplikować.

Gość yogi234
obrzydliwy jesteś koleś. nie włazila tylko mi... to po co z nią jesteś 2 lata , skoro traktujesz ją jak dziwkę? darmowy seks, bo ci szkoda kasy na burdel? taka jest prawda. do lozka ok, do malzenstwa ble.

Gość yogi234
obrzydliwy jesteś koleś. nie włazila tylko mi... to po co z nią jesteś 2 lata , skoro traktujesz ją jak dziwkę? darmowy seks, bo ci szkoda kasy na burdel? taka jest prawda. do lozka ok, do malzenstwa ble.

tak to czuje i nic na to nie poradzę, gdyby była z dziewicą prawdopodobnie już by była moją żoną

Gość yogi234
a ty byłes prawiczkiem i ona twoja jedyna, ze tak mowisz?

Faceci nie posiadają dziewictwa to jest zupełnie inna sytuacja, niech się zeni z tym któremu oddała

Gość yogi234
btak mi słow. ona ma byc czysta, a ty mozesz pieprzyć kogo zechcesz. ty się walnij w główkę. żona to lepiej niech od Ciebie ucieka jak najdalej. z Twoim podejściem.... zmuszają do małżeństwa.... ciota