Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zembiarz

Dentysta

Polecane posty

Gość zembiarz

Ile kosztuje laserowe usówanie zębów?, podobno jest coś takiego, i nic nie boli :D, nie pójde w życiu na rwanie normalne więc bardzo prosze się z czymś takim spotkały

Gość zembiarz
eh....5 tysięcy niedokończonych myśli na minute i wychodzi mi bezsensowny topik... jeszzce raz...proszę o wpisy ludzi, którzy się z tym spotkali z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi

Gość szkaradna ariadna
A czego sie boisz najbardziej w tym rwaniu?

Gość szkaradna ariadna
marcia-sama wiesz,że jak się ktoś boi to takei rady nic nie dadzą Posłuchaj ja nie słyszałam o usuwaniu laserem i nie bardzo moge sobie to wyobrazić,ale jest forum dentystyczne. Wpisz w google i może tam się czegoś dowiesz

Gość szkaradna ariadna
rozumiem,że boisz się bólu tylko którego ,czy masz stracha przed iniekcją? Boisz się strzykawki? Pisz smiało. Znam takiego supermena co mdleje na widok strzykawki,może też masz jakiś uraz?

Gość zembiarz
jak wchodze do samego gabinetu to mi się niedobrze robi, nie ma szans na rwanie zwykłe, już to pisałem, staram się dbać o zęby ale ..no cóż psują się i nic na to nie poradze, co do faceta z jajami, mam jaja nie należe do płochliwych facetów, ale na widok dentysty robie się maluczki jak 8 miesięczny bobas pozdrawiam i dziękuje za wypowiedzi