Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SaraJa

na której randce sex?

Polecane posty

Gość seksowna laseczka
wydaje mi sie że to nie jest ważne kiedy ważne żeby od razu!!

Gość zwykla dziewczyna
U mnie byl seks na pierwszej randce, dodam, ze nie jestem latwa panienka, umowilam sie na seks z facetem, prpopzycja wyszla ode mnie. Jestesmy teraz malzenstwem. Zakochalismy sie po seksie.

Gość Kaligula78
czemu wy baby tak sie boicie tego seksu, jezeli czuje sie ta chemie, facet ci sie podoba, to mozna isc na calosc na pierwszym spotkaniu, ja poznalem dziewczyne na imprezie, tej samej nocy sie przespalismy i bylem z nia 4 lata. Mamy 21 wiek, dziewczyny tez zaliczaja chlopakow, na zachodzie to juz dawno norma, polskie dziewczyny sa takie pruderyjne. Pamietajcie ze wiekszosc facetow zakochuje sie przez seks, przyklad - moj koles chodzil ze swoja dziewczyna kilka lat, poznal inna i zostawil stara dla nowej, dlaczego ? Bo stara nigdy nie chciala mu zrobic loda, nowa to lubila i ja wybral i jest z nia do dzis, ma dziecko i zyje szczesliwie. Apeluje do was dziewczyny - badzcie bezpruderyjne, proponujcie sex, bzykajcie sie na pierwszej randce !!!!!

Gość virhinia
to chyba nie ma znaczenia, poszłam z facetem do łóżka na czwartej randce i byliśmy razem 2 lata, potem z kolejnym zwlekałam z sexem pięć miesięcy.

Gość SexiLola
No własnie - nigdy nie poszlam z facetem do łóżka na 1 randce, a dzisiaj czeka mnie 4 randka i czuję że tego pragnę jego, nigdy nie czułam czegoś takiego ... boję się i nie wiem czy potrafię, ale pragnę jak nie wiem ... :( Najgorsze będzie dla mnie to - że po wszystkim on mnie zwyzywa :(

Gość ale latwe jestescie
:O

Gość Jaci
Ja jestem facetem, wiec dla mnie na pierwszej randce...

Gość gość
Jak poznam faceta to prubuje stworzyc taka sytuacje zebym przynajmniej loda mu zrobila bo chce sie zorientowac czy ma cos w spodniach co moze mi wpakowac w moja szparke

Gość gość
Na pierwszej oczywiście, trzeba wiedzieć czy warto kontynuować znajomość :D

Gość gość
Boze... Nie macie ni krzty wstydu i godnosci. Same k***iszony.