Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam takie pytanie

co jest gorsze odmładzanie się na siłę czy postarzanie

Polecane posty

Gość mam takie pytanie

mam 35 lat,kupiłam sobie bojówki i taką bluzę czy widząć taką kobitę ubraną wydaje się wam śmieszna? nie znoszę eleganckich ubrań

Gość no coś ty.....
ja mam 32 lata i ubieram się na sportowo. Na dodatek młodo wyglądam - wszyscy mi dają ok 26 lat :) Jak włożysz kostiumik to dodasz sobie min. 5 lat. Poza tym odmładzanie jest naturalne - każda z nas dąży do tego, by pięknie i młodo wyglądać :)

Gość mam takie pytanie
no niby tak,ja się też młodo czuję,ale to nie znaczy ,ze inni tak nas postrzegają,to tak jak z tymi śmiesznymi babciami....

Gość 35 lat no co ty
przeciez jestes mloda. Pierwsze slysze zeby bokowki bylydla nastolatek tylko

Gość Anittta
35 lat to podobno najlepszy wiek dla kobiety :). Moja mama zawsze to powtarzała :)

Gość Anittta
A poza tym - informujesz wszystkich dookoła, ile masz lat? Przecież kobieta ma zawsze 18!!! :D:D:D

Gość dlaczego piszesz
"odmładzanie na siłe"? Na siłę to może odmładzają się 60-latki! Dziewczyno, przecież 35 lat to mało! A Jennifer Lopez, Aniston - one mają po 36 czy 37 lat, Halle Barry skończyła 40. Ubierają się NORMALNIE!! Angelina Jolie ma 31. Wszystkie piękne i MŁODE!!!!

Gość dlaczego piszesz
A z polskich aktorek, w Twoim wieku są: Anna Samusionek, Kożuchowska, Olszówka, Cielecka, Brodzik.... wszystkie ubierają się na sportowo i pieknie się prezentują. Dziewczyno, trochę wiary w siebie!! :):):)

Gość lllllllllllllllllllll
Zależy co komu pasuje. Najbardziej postarza ubieranie się w takim stylu, w jakim było Ci do twarzy 15 lat temu. Są kobiety, które tak właśnie się czeszą, malują i ubierają mogą mieć twarz bez zmarszczek ale od razu widać ile mają lat. Ja mam 33 l i uwielbiam bojówki...