Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*gwiazdka

ELEKTRYCZNE szczoteczki do zębów. Jaka polecacie?

Polecane posty

Chce kupić szczoteczke elektryczna, ale zastanawiam sie nad firma(braun?,oral-b?, moze philips?..) , no i nie wiem czy warto kupowac drozsza, moze ktos z was posiada? jaka? :) z gory dzieki za odp. pozdrawiam:)

najpierw kup sobie taka za 20zł i sprawdz czy Ci odpowiada, ja kupilam i uzywalam z miesiac i wrocilam do normalnej, jak wiekszosc moich znajomych... coz kazdy przez to przechodzi..

Gość eeeeeeeee... bzdura.
Kupowanie takiej za 20 zł mija się z celem. To tak jakby posadzić kogoś przed starym trzeszczącym radiem i kazać słuchać a jak powie, że go to wkurza, to uznać, że sprzęt grający nie jest dla niego. Mój kolega kupił do golenia maszynkę elektryczną za 30 zł i mówi, że maszynki elektryczne są do niczego. Kiedy jednak dostał od żony golarkę Philips za 700 zł to powiedział, że już nigdy nie wróci do jednorazowych maszynek. Szczoteczka powinna mieć ruchy oscylacyjno-rotacyjno-pulsacyjne i jak największe obroty. Dobrze też jeśli będzie miała irygator.

zastanawiam sie nad ta co ostatnio roklamuja oral-b Vitality, moze ktos uzywal? ale jej tez sa chyba 3 rodzaje.. no nie wiem przejde sie dzis do sklepow i trzeba bedzie cos wybrac :) ale piszcie moze pomozecie mi w decyzji ;)